Voša primila gol, pa "petardom" overila plasman u osminu finala Kupa

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije ostvarivši pobedu nad ekipom Jagodine rezultatom 5:1.
Voša primila gol, pa "petardom" overila plasman u osminu finala Kupa
Foto: FK Vojvodina
Iako su na Karađorđu prvi gol postigli gosti, preko Ilije Stojanovića već u desetom minutu, Vojvodina je svoju inicijativu tokom prvog poluvremena krunisala golovima Nebojše Bastajića nakon odbitka u 23. i Veljka Simića u 31. minutu nakon sjajnog duplog pasa sa Zukićem.
 
Nakon preokreta u prvom poluvremenu, Voša je i u drugom nastavila dominaciju, pa je već u četvrtom minutu ovog dela igre domaća ekipa povisila na 3:1 nakon centaršuta Bjekovića i nespretne reakcije Miroslava Đorđevića koji loptu smešta u svoju mrežu.
 
Vošina "sedmica" Nemanja Čović već tri minuta kasnije stavlja Jagodincima do znanja da je Vojvodina učesnik osmine finala Kupa, posle sjajnog udarca sa oko 23 metra, dok peti gol i konačan rezultat postavlja Dejan Zukić u 87. minutu nakon preciznog centrašuta Đorđevića.
 
Vojvodina je na taj način obezbedila plasman među 16 najboljih ekipa u Kupu Srbije, a ko će "staroj dami" biti protivnik u narednom kolu biće poznato nakon žreba.
  • Dada

    01.11.2021 22:01
    Voša
    Napred Voša!
  • Slaninar 100 %

    27.10.2021 21:43
    Ajmo
    Bio sam na utakmici,bilo je malo gledalaca,ali je bila dobra utakmica,ajmo Voso,Kup je nas!
  • Novo naselje fkv

    27.10.2021 21:33
    Bravo!
    Sad Proleter pa blizanci...
    Samo napred Vojvodina!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport