Novosadska liga: Šajkaš na vrhu, čak devet pogodaka u Sremskoj Kamenici

Prošlog vikenda odigrano je 12. kolo Novosadske lige, a u osam odigranih mečeva viđeno je čak 26 pogodaka.
Novosadska liga: Šajkaš na vrhu, čak devet pogodaka u Sremskoj Kamenici
Foto: 021.rs
Najefikasniji meč ovog kola, ali i dosadašnjeg toka prvenstva viđen je u Sremskoj Kamenici gde su snage odmerili domaći Fruškogorac i Jugović iz Kaća.
 
Već od starta utakmice napadali su Kameničani, a do vođstva su stigli preko Perovića u 20. minutu.
 
Osam minuta kasnije Radaković je povisio na 2:0, tim rezultatom završeno je i prvo poluvreme. U tim momentima ništa nije nagoveštavalo "potop" Kaćana u drugom delu igre.
 
Na 3:0 povisio je Jevtić u 58. minutu, Petrović je u 67. postigao pogodak za 4:0. Gosti su uspeli da dođu do pogotka u 78. minutu preko Vuletića, ali već u naredna četiri minuta Fruškogorac preko Dragojlovića i Bogdanova postiže dva gola i dolazi do 6:1. "Goleada" u poslednjih 10 minuta meča nastavljena je i pogotkom Jugovićevog Černjaka za 6:2, dok konačnih 7:2 i svoj drugi pogodak na meču upisuje Bogdanov u 90. minutu.
 
Nakon ovog ubedljivog poraza trener Jugoviča Todorić podneo je ostavku.
 
Fruškogorac je ovom pobedom prekinuo niz od dva uzastopna remija i trenutno se nalazi na 5. mestu tabele sa 21 osvojenim bodom.
 
Ekipa Šajkaša nastavila je svoju dominaciju nakon što je ovog vikenda u gostima novosadskom Borcu slavila rezultatom 0:1 i na taj način nastavila niz od šest uzastopnih pobeda.
 
Šajkaš se trenutno nalazi na vrhu sa 32 osvojena boda, bez ijednog poraza u prvih 12 kola prvenstva.
 
Slavija je takođe nastavila sa sjajnim rezultatima ostvarivši petu vezanu pobedu. Proteklog vikenda Salajčanima je rival bila ekipa Bačke iz Đurđeva, ali su gosti ubedljivo slavili sa 0:3 i trenutno se nalaze na trećem mestu sa 30 osvojenih bodova.
 
Nakon 12. kola isti broj bodova ima i ekipa Tatre iz Kisača koja je drugoplasirana, a Kisačani su u još jednoj goleadi koja je obeležila ovo kolo slavili u gostima ekipi Futoga sa 1:5.
 
Strelci za Tatru bili su Kobiljski u 6. i 20. minutu, Đaković u 55. i 90. minutu i Grubović u 71. minutu meča, dok je za domaće jedini strelac bio Samardžija u 65. minutu susreta.
 
U ostalim mečevima 12. kola igrali su TSK - Crvena zvezda 3:0, Dinamo - ŽSK 1:1, Jedinstvo - Omladinac 1:0 i Fruškogorski partizan - Petrovaradin 0:1.
 
Vodeću trojku na tabeli čine Šajkaš sa 32 boda, Tatra i Slavija sa po 30, a prate ih TSK i Fruškogorac sa 26, odnosno 21 bodom.
 
Na dnu tabele nalaze se Jedinstvo i Crvena zvezda sa po 9 bodova, a poslednjeplasiran tim je Omladinac sa 6 osvojenih bodova.
  • Booro iz Pobede

    06.11.2021 08:16
    Ne bi bilo lose da i tabela ima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.