VIDEO Kabel "zakucan" za dno tabele, četvrti poraz u nizu

Ekipa Kabela poražena je na gostovanju ekipi Žarkova u okviru 17. kola Prve lige Srbije rezultatom 2:0.

Beograđani su bolje otvorili utakmicu i od starta su napadali, dok je Kabel bio prinuđen da se brani.

Prvu veliku šansu Žarkovo je stvorilo nakon sjajne asistencije Damjana Gojkova koji je sa golom "spojio" Strahinju Jovanovića koji je bio za malo neprecizan.
 
Ipak, Jovanović do svog pogotka dolazi u 30. minutu nakon penala koji je dosuđen nakon povlačenja u kaznenom prostoru, a koji realizuje sigurnim udarcem u dolnji levi ugao golmana novosadskog tima Vladana Elesina.
 
Tandem Gojkov - Jovanović je još u nekoliko navrata do kraja prvog dela igre pravio šanse pred golom Kabela, ali se na pauzu otišlo minimalnim vođstvom domaćih.
 
Dominantnu predstavu domaći su nastavili i u drugom poluvremenu, a do drugog pogotka došli su nakon sjajnog poteza Manića koji propušta loptu, a ona dolazi do rezerviste Damjana Dostanića koji sigurnim udarcem povišava rezultat na 2:0.
 
Najveću priliku za Kabel propustio je Pavle Šljivančanin koji je uputio udarac u donji levi ugao golmana Jevrića, ali je odbrambeni igrač Žarkova izbio loptu sa gol linije.
 
Ovim porazom ekipa Kabela nastavila je da "tone" ka ispadanju u niži rang, jer joj je ovo četvrti poraz u nizu.
 
Kabel se trenutno nalazi na poslednjoj poziciji sa sedam osvojenih bodova iz 17 susreta, dok je ekipa Žarkova četvrtoplasirana sa 29 bodova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.