Voša protiv Novog Pazara za kraj 2021. godine

Fudbaleri Vojvodine gostovaće Novom Pazaru, u subotu, u poslednjem meču jesenjeg dela sezone.
Voša protiv Novog Pazara za kraj 2021. godine
Foto: FK Vojvodina

Voša će nakon dva vezana poraza pokušati da pobedom završi takmičarsku godinu. 

Novosađani u meč ulaze kao četvrtoplasirana ekipa, dok je Novi Pazar pretposlednji na tabeli. Rival Vojvodine je ostvario samo tri pobede u 20 utakmica, uz sedam remija i 10 poraza. 

U poslednjih mesec dana su podigli formu, te su u pet mečeva upisali jedan poraz i to na gostovanju Partizanu. Tu su i dva remije, od čega je jedan sa trećeplasiranim Čukaričkim, što ukazuje na to da Vojvodina u ovom meču, iako favorit, mora da se bori za bodove. 
 
Najbolji igrač i prvi strelac ekipe je Almir Aganspahić, koji je ove jeseni postigao sedam pogodaka, sledeći je Bojan Čečarić sa tri data gola.
 
U prvom delu sezone, Voša je slavila na "Karađorđu" rezultatom 2:1 golovima Miljana Vukadinovića i Momčila Mrkaića, dok je jedini strelac za Novi Pazar bio pomenuti Aganspahić.
 
Tradicija je apsolutno na strani Vojvodine, pošto na 16 odigranih utakmica, "stara dama" ima 12 pobeda, uz dva remija i dva trijumfa Novog Pazara.
 
I Vojvodina i Novi Pazar imaju dosta motiva da se bore za tri boda, "stara dama" da bi ostala na četvrtoj poziciji pred zimsku pauzu, a domaćima su bodovi neophodni u borbi za opstanak.
 
Utakmica između Vojvodine i Novog Pazara igra se u subotu, u 13 časova, uz direktan prenos na Arena sport 1. 
  • Dusan Dzigurski

    18.12.2021 08:46
    Utakmica
    Bilo bi dobro za nas navijace Vose da Vosa pobedi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.