Mladost debituje u Superligi protiv Radnika, Voša dočekuje Napredak, NS derbi već u drugom kolu

Sezona u Superligi počeće 9. jula.
Mladost debituje u Superligi protiv Radnika, Voša dočekuje Napredak, NS derbi već u drugom kolu
Foto: 021.rs

Odlučeno je kako će izgledati raspored za predstojeću sezonu.

Novi superligaš, Mladost sa Satelita, prvu utakmicu putovaće u Surdulicu, gde će ih dočekati Radnik.

Nasuprot tome, Voša će na svom terenu dočekati već poznatog rivala - Napredak.
 
Novosadska publika neće morati dugo da čeka da vidi okršaj dva novosadska kluba. Mladost i Voša sastaće se već u drugom kolu.
 
Ostaje da se vidi gde će se igrati meč, sva je prilika u Bačkoj Palanci, ali u taboru Mladosti i dalje postoje nade da će im biti dozvoljeno da igraju na "Karađorđu".

Po prvi put u klupskoj istoriji, Mladost će imati priliku da igra sa Partizanom 13. avgusta u Novom Sadu, kako stoji u rasporedu. Protiv Crvene zvezde igraće 1. oktobra, gde će Mladost takođe biti domaćin.

  • Dengadelija

    16.06.2022 12:32
    Detelina
    Zna se ko su dva najveca fudbalska kluba u Novom Sadu, to su Vojvodina i RFK Novi Sad, svi ostali su vestacku napravljeni klubovi tj imaju ti klubovi tradiciju ali u nizim ligama ali da budu prvoligaši stvarno bruka.
  • Vujadin Masnikosa

    16.06.2022 12:21
    Mladost Gat
    Da li je to sto posto da ce Mladost naredne sezone igrati na Vosinom stadionu?
  • Dejvi

    16.06.2022 08:41
    Ma
    Kad je Proleter na Karadjordju igrao nije vam smetalo???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.