Sutra startuje Superliga Srbije: Voša u nedelju gostuje Crvenoj zvezdi

Posle više dana neizvesnosti zbog slučaja "Kolubara", utakmicama prvog kola u subotu počeće nova sezona u fudbalskoj Superligi Srbije.
Sutra startuje Superliga Srbije: Voša u nedelju gostuje Crvenoj zvezdi
Foto: 021.rs
Takmičenje u Super ligi Srbije počeće za vikend, pošto Sud za sportsku arbitražu (CAS) nije uveo privremene mere, posle žalbe Kolubare na izbacivanje iz lige.
Posle pauze koja je trajala mesec i po dana, nova sezona u domaćem šampionatu u kojoj će igrati 16 klubova počinje u subotu od 18.55, kada će u Beogradu igrati Čukarički i Radnički Niš, a u Subotici Spartak - IMT.
Sutra su na programu još dve utakmice od 21h kada će se sastati Voždovac i Javor, odnosno TSC i Partizan u jednom od derbija prvog kola.
 
U nedelju od 18.55 na teren će fudbaleri Napretka i Železničara, odnosno Novog Pazara i Radničkog 1923, dok će od 20 sati na stadionu "Rajko Mitić" fudbaleri Crvene zvezde početi odbranu titule derbijem protiv Vojvodine.
 
Poslednja utakmica prvog kola igra se u ponedeljak od 19 između Mladosti i Radnika.
  • Naslov

    28.07.2023 12:14
    Bosanski derbi
  • Prva Srbija

    28.07.2023 12:03
    Iako sve znamo unapred, SAMO NAPRED VOJVODINA!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport