Počinje prodaja ulaznica za Vošinu evropsku utakmicu - evo koliko koštaju

Prodaja ulaznica za meč između Vojvodine i Apoela počeće u utorak, 1. avgusta.
Počinje prodaja ulaznica za Vošinu evropsku utakmicu - evo koliko koštaju
Foto: 021.rs

Utakmica se igra u četvrtak, 3. avgusta.

Ulaznice po ceni od 1.500 (zapad) i 1.300 dinara (istok) prodavaće se po sledećem rasporedu:
 
Utorak: u prostorijama kompanije "Gigs Tix" u tržnom centru "Pariski magazin" (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova;
 
Sreda: u prostorijama kompanije "Gigs Tix" u tržnom centru „Pariski magazin“ (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova;
 
Četvrtak: na blagajni između južne i zapadne tribine "Karađorđa", od 14 časova do početka meča moći će da se kupe ulaznice za zapad; na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana "Ognjište"), od 14 časova do početka meča moći će da se kupe ulaznice za istok.
Ulaznice za severnu tribinu po ceni od 1.200 dinara moći će da se kupe u zvaničnom šopu navijača Vojvodine.
 
Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a fudbalski klub Vojvodina poziva sve gledaoce da na vreme obezbede svoju ulaznicu i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve prilikom ulaska, kao i da svoj klub bodre sportski i u duhu fer-pleja, izbegavajući bilo kakvo nedolično i neprikladno ponašanje.
 
Utakmica Vojvodina – Apoel na programu je u četvrtak, 3. avgusta, u 20 časova, uz direktan prenos na kanalu RTS 2.
  • Stari lala

    03.08.2023 03:46
    Da nisu malo preskupe ulaznice za tamo neki Apoel
  • Muki Muk

    01.08.2023 22:15
    Vosin put
    Od kluba koji je nekada imao i po 10-12 hiljada gledalaca protiv Slobode iz Tuzle, Vardara, Osijeka, Rijeke i slicnih ne toliko atraktivnih protivnika, Vosa je postala obicna sprdnja koja ne bi napunila stadion ni da igra protiv Real Madrida. Koliko ja pratim Vojvodina je poslednji put imala pun stadion protiv Sampdorije sada vec pre nekih osam-devet godina. Ej, kada ne mozes za deceniju nijednom da napunis stadion sta je onda smisao postojanja jednog fudbalskog kluba.
  • Vosa

    01.08.2023 18:59
    lale smuk
    Brate klub se bodri i u dobru i zlu....
    znam da se desava svasta i da sns diktira sve kako ko sta treba da radi... aaali ja vosu volim i podrzacu je uvek...
    niko nikog ne tera na stadion ali ovi sto dolaze placu za cene karata;
    pa uzmite sezonsku i resili ste problem za celu sezonu i jeftinije ce vas izaci sve utakmice nek kad bi placali svaki put kartu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.