Kapiten Čumić u Rubinu: "Hvala Vojvodini što me fudbalski vratila u život"

Kapiten Vojvodine Nikola Čumić karijeru nastavlja u Rubinu iz Kazanja.
Kapiten Čumić u Rubinu: "Hvala Vojvodini što me fudbalski vratila u život"
Foto: FK Vojvodina

Najbolji igrač tima u prošloj sezoni, po izboru navijača, potpisao je ugovor sa ruskim klubom do leta 2027. godine.

U Vojvodini je odigrao 41 utakmicu uz učinak od 16 golova i sedam asistencija. Čumić je u Vojvodinu stigao prošlog leta iz grčkog Olimpijakosa, a u karijeri je nastupao još za Lucern, Sporting Hihon, Radniški iz Niša, Metalac i Slobodu iz Užica.

Čumić se zahvalio Vojvodine na svemu što mu je pružila i što ga je fudbalski vratila život i pomogla mu da opet ode u inostranstvu.
 
"Verovao sam u sebe kada sam dolazio, ali sam isto tako verovao klubu, koji je ispoštovao sve što je bilo dogovoreno. U Vojvodini sam doživeo moje najlepše trenutke u karijeri, uživao sam u svakom danu, treningu, utakmici, trudio sam se da u svakom trenutku dam svoj maksimum, da svaku utakmicu igram sa mnogo energije. Mislim da sam se Vojvodini odužio na najbolji mogući način, pre svega mojim odnosom prema klubu i navijačima, a posle toga rezultatima koje sam postizao, na kraju je stigla kapitenska traka, to je do sada i najveći uspeh u mojoj karijeri", poručuje Vučić.
 
Zahvalio se navijačima na podršci i ljubavi, podsećajući da je ispunio svoje obećanja kada je rekao da će iz Vojvodine otići samo u inostranstvo.
 
"Takođe isto sada mogu da im poručim, da za mene u Srbiji ima samo jedan klub, da je Vojvodina moja najveća ljubav u dosadašnjoj karijeri i da je od danas bogatija za jednog pravog i iskrenog navijača, a ja se nadam da ovo nije kraj između mene i Vojvodine. Zahvalio bih se klubu koji mi je izašao u susret za ovaj transfer, koji je uradio sve da me zadrži, ali jednostavno ponudu koju sam dobio nisam mogao da odbijem, jer ovakva ponuda ne stigne dva puta u zivotu… Za kraj hvala Vam svima na svemu, bodriću našu Vošu i radovaću se svakoj pobedi! Mi smo jedno, to je naša snaga", zaključio je Čumić.

Fudbalski klub Vojvodina zahvalio se Čumiću na svemu što je pružio u crveno-belom dresu.

  • Тајкун

    15.09.2023 16:43
    Најлон пијаца
    Пошто су навијачи? Је л' може на комад или ђутуре?
  • Caki

    15.09.2023 13:05
    Srećno
    Hvala na svemu prikazanom u našem dresu. Srećno u Rusiji i da se jednom vratiš u tvoju Vošu.
  • ARMAGEDON

    15.09.2023 12:27
    UPRAVA NAPOLJE
    UDBA je naredila da ugase Vojvodinu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.