Trener Voše o odlasku kapitena: Žao mi je što je otišao, ali mi je i drago zbog njega

Kapiten Vojvodine Nikola Čumić potpisao je ugovor sa Rubinom iz Kazanja.
Trener Voše o odlasku kapitena: Žao mi je što je otišao, ali mi je i drago zbog njega
Foto: FK Vojvodina

Čumić je prošle sezone, po izboru navijača, bio najbolji igrač ekipe. I u ovoj sezoni tim se u velikoj meri oslanjao upravo na njegovo liderstvo.

Po odlasku iz Novog Sada, Čumić se zahvalio klubu i navijačima na svemu, poručujući da ga je Vojvodina fudbalski vratila u život, dodajući da je Voša njegova najveća ljubav u dosadašnjoj karijeri.

Šef stručnog štaba Vojvodine Ranko Popović kaže da mu je žao što je Čumić otišao, ali da mu je u isto vreme i drago zbog njega. 
 
"Čumiću je bilo teško što je otišao, mnogo smo pričali, ostvarili smo za kratko vreme sjajan kontakt. On je radio neverovatno tokom ovih sedam dana, takvu promenu nisam očekivao. Ako on to tamo primeni, kao što je počeo da radi, biće to jedan novi igrač. On će nama mnogo nedostajati, jer je bio i naš kapiten. Ali, to je kao kada vam dete ode na fakultet, mi treba da budemo srećni zbog njegovog narednog koraka u karijeri", navodi Popović.
Kada je u pitanju zamena za Čumića, Popović kaže da su gledali i tražili igrače, ali da su se na kraju svi složili da ukoliko ne mogu da dovedu igrača za Vojvodine, onda najbolje da ga ni ne dovode.
 
"Ja znam da to pričam protiv sebe, jer nam je kvalitet neophodan, ali isto tako ne želimo da nam daju bilo kakvog igrača. Vidim motivaciju kod svih u klubu, kod predsednika i sportskog direktora. Verujemo u ovaj tim, idemo ka napred i da će ovaj tim biti sve bolji i bolji", zaključuje Popović.
  • Nikola

    16.09.2023 14:00
    Dva miliona odbiješ, a prihvatiš milion i po...
  • Pera

    15.09.2023 19:48
    NS
    Šta vas briga
    imate talente u ligi veterana
    Svi su slobodni
    A fk penzioner neće trazii obestecenje
  • 420

    15.09.2023 17:59
    zvezdina a sada i ruska filijala... zbogom vojvodino....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.