Može li Voša da prekine decenijski niz i pobedi Zvezdu? Trener Novosađana optimista

Fudbaleri Vojvodine dočekaće na "Karađorđu", u subotu, ekipu Crvene zvezde, u 16. kolu domaćeg šampionata.
Može li Voša da prekine decenijski niz i pobedi Zvezdu? Trener Novosađana optimista
Foto: FK Vojvodina
Trener Vojvodine Ranko Popović optimista je pred duel sa aktuelnim prvakom države. Kako kaže, želi da njegov tim promeni tradiciju, jer Voša nije pobedila već čitavu deceniju.
 
Ipak, svestan je to da njegove izabranike čeka težak rival, ali navodi da je to lepa prilika za sve njih da se vidi šta su radili do sada i da naprave "korak dalje".

"O Crvenoj zvezdi ne treba trošiti reči, to je tim koji igra u Ligi šampiona, imaju po barem dva igrača na svakoj poziciji i koji god sastav da izađe, to je ekipa koja se bori za titulu. Bilo bi lepo da mi imamo odgovor na sve to. Ako uzmemo u obzir kako su momci trenirali tokom ove dve nedelje, uz sve probleme kao što su bili uslovi za rad, ekipa mi je ostavila vrlo malo prostora za neku primedbu. Ko što uvek kažem, više volim da delima pokažemo na terenu, pa neka bude tako i sutra", poručuje Popović.

Na konstataciju da Vojvodina punu deceniju nije pobedila Crvenu zvezdu u Novom Sadu, Popović je odgovorio da mu je cilj da se tradicija promeni.
 
"Mene taj podatak ne interesuje, jer ja u tih 10 godina nisam bio ovde. Ne želim da zvučim arogantno, jednostavno imam takmičarski stav i želim da idemo na pobedu. Bez ikakve uvrede, ja hoću da vratimo utakmici Vojvodina – Crvena zvezda epitet derbija i da oni od ove utakmice u budućnosti počnu da osećaju nelagodu kad god dolaze u Novi Sad. Statistika je tu, takva je kakva je, ali mi želimo da je promenimo, počevši od sutra", kaže Popović.
 
On je istakao da ga neće zavarati što njegov tim od njegovog dolaska na klupu ima šest pobeda i samo jedan remi na "Karađorđu". Dodaje da mu statistika nije bitna, već ono što pokažu na terenu. 
Trener Voše potvrdio je da ima kadrovskih problema, ali nije otkrivao imena.
 
"Nažalost ima nekih povreda, videćemo ko će biti spreman za sutra, ali takve stvari od nas od početka prate. Kao što i do sada govorim, to je prilika da neko iskoči i da povećamo broj igrača na koje možemo da računamo. Imamo sužen kadar i zato nam je svaki igrač bitan, na svakoj utakmici", otkriva Popović.
 
Utakmica između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u subotu, na "Karađorđu", sa početkom u 16 časova, a prenos se može pratiti na kanalu "Arena premium 1".
 
Portal 021.rs nominovan je za najbolji informativni sajt u regionu. Za 021.rs možete da glasate na OVOM LINKU.
  • Peka

    25.11.2023 08:46
    Moze
    Ali nece.
  • Pezos

    25.11.2023 07:57
    Sa ovom upravom i ovim trenerom ne može Voša ništa.. to su ljudi od zadatka koji su tu da devastiraju klub na radost ovakvih koji gostuju danas!! Jedino što oni ne znaju je da živi Voša 110 godina i živeće dok je sveta i veka!!!!
  • @hahahahah

    25.11.2023 06:56
    Crven beli
    Jel to oni zutaci sto malo malo pa menjaju ime,Radnicki,NTK,Trgovacki a sad Proleter.Gori od FMP-a.Jel to oni sto im na sopstvenom stadionu stoji PFC i GNS isarano...dobro znamo ko ste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.