Voša pobedila ekipu Voždovca u prijateljskoj utakmici

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Voždovca rezultatom 2:1 u prvom prijateljskom susretu na pripremama na Kipru.
Voša pobedila ekipu Voždovca u prijateljskoj utakmici
Foto: FK Vojvodina
Strelci za Vojvodinu bili su Mihailo Ivanović u 83. i Lazar Jovanović u 85, dok je vodeći pogodak za Voždovac postigao Pirgić u 63. minutu.
Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:
 
Vojvodina: Carević, Lazarević, Jeličić, Crnomarković, Bukinac, Mateus Indio, Zukić, Radulović, Nikolić, Kembel, Vukanović. Od 60. minuta igrali su:  Rosić, Bjeković, Tanjga, Đorđević, Giorbelidze, Petrović, Savićević, Milosavljević, Butraković, Jovanović, Ivanović.
Voždovac: Katić, Lukić, Matić, Jočić, Pavlović, Nikša, Flemings, Krpić, Đuričić, Đurđević, Nešković.
 
Trener Vojvodine Božidar Bandović zadovoljan je izdanjem svoje ekipe na prvoj proveri.
 
"Posle prvih nekoliko dana rada i ove prve utakmice, mislim da smo prikazali dosta pozitivnih stvari. Moramo još da unapredimo našu igru i na tome ćemo da radimo. Prezadovoljan sam pristupom, disciplinom i igrom tima od početka do kraja, treba da nastavimo ovako i bićemo sigurno još bolji", rekao je Božidar Bandović.

Naredna pripremna utakmica na programu je u sredu, 24. januara, a Vošin protivnik je kiparski Onisilos. Termin odigravanja utakmice biće naknadno poznat.

  • Nesretnik

    21.01.2024 12:59
    Koga briga...
    Nit je to Voša, nit je to fudbal, bolje opravite-bar oluke na zapadnoj tribini, tih 20-tak metara....
  • ARMAGEDON

    21.01.2024 11:11
    UPRAVA NAPOLJE
    Napravili su sto niko nije, njihovu Vosu nema ko da gleda!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.