VIDEO: Muškarac upao na teren Mladosti - obezbeđenja ga uhvatilo za torbicu i vuklo po travi

Kraj utakmice između Mladosti sa Satelita i Novog Sada, koja se igrala za vikend u okviru Prve lige Srbije, obeležio je upad navijača na teren i reakcija obezbeđenja.
Tim sa Detelinare slavio je minimalnim rezultatom na gostovanju na Satelitu, što mu je značajno u borbi za opstanak u drugom rangu domaćeg fudbala.
 
Međutim, nakon pozdravljanja fudbala i članova stručnog štaba dva tima, kraj meča je obeležio ulazak jednog od navijača na teren.
Sam trenutak ulaska na teren se ne vidi, ali se vidi brutalna reakcija obezbeđenja na utakmici. 
 
Kamera je snimila trenutak kada muškarac leži na travi, dok rukom pokušava da zaštiti glavu. U tom trenutku se čuje i negodovanje sa tribina.
Jedan od članova štaba Novog Sada pokušava da odvoji obezbeđenje od muškarca, ali ga je član obezbeđenja pomerio. Nakon toga je zgrabio muškarca za jaknu i podigao sa trave.
 
Hodajući unazad muškarac je pao, nakon čega ga je član obezbeđenja uhvatio za torbicu koja je bila okačena oko vrata i počeo da ga vuče po travi. To je izazvalo još veće negodovanje ljudi na tribinama.
 
Kamera više nije snimala šta se dešavalo sa muškarcem koji je utrčao na teren, ali se sa tribina moglo čuti: "Nemoj". 
 
Nije poznato zbog čega je muškarac uleteo na teren, niti šta je uradio pre reakcije obezbeđenja.
Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod:
 
  • E ovako..

    27.03.2024 22:31
    Navijač koji je ušao na teren je čelu utakmicu bio bezobrazan i provocirao.... uskočio na teren i protezao za tu istu torbicu i govorio da će ih izbosti... Momak je ušetao na teren i lupio samarcinu ovaj pao i počeo da viče "ne po glavi imam epilepsiju" i nije hteo da izadje sa terena...
    Da nije bilo tog Momka iz Obezbedjenja policija bi nas prebila al je on ušao kod nas u kavez pozdravio se sa nama i rekao policiji da nas ne dira da smo dobra deca... i oni su se povukli...
    Napali ste obezbedjenje bez razloga ja sam navijač i volim fudbal i volim Detelinaru a zbog ovakvih me sramota sto se zovu Detelinarcima...
    Pritom on nije klinac on je '77 godište.
    Momak iz Obezbedjenja je sa Detelinare i bilo ga je sramota sto je taj klosar ušao na teren... i vadio nož na njegove kolege....
    Odlično je prošao....
  • Objektivni posmatrač

    26.03.2024 18:36
    Obezbedjenje od obezbedjenja
    Kako vas nije sramota da se nasladjujete tim sto je neko od 190 cm i 100 kila bespotreno izudarao nekog od metar i po i 30 kila sa sve torbicom koju pominjete .poznata je kazna za ulazak u teren i u nju svakako ne spada izivljavanje ovog hajvana na nekom 3 puta slabijem od sebe .zelim mu robiju za ovo pa da tamo pokaze kako i koliko je opasan.i moje dete je jedini stres tamo dozivelo od tog bespotrebnog udaranja umesto da ga sa lakocom i bez nasilja izbaci sa terena.
  • Novosađanin

    26.03.2024 15:50
    ...
    Nema šta da traži na terenu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.