Sutra počinje VI memorijalni turnir "Bogdan Rodić"

Sutra u sportskom centru "Slana bara" počinje 6. međunarodni memorijalni rukometni turnir "Bogdan Rodić" u čast nekadašnjeg predsednika novosadskog kluba.

 

Sutra u sportskom centru "Slana bara" počinje 6. međunarodni memorijalni rukometni turnir "Bogdan Rodić" u čast nekadašnjeg predsednika novosadskog kluba.

Ovogodišnji turnir se prvi put igra u novom formatu što podrazumeva učešće četiri ekipe i trajanje turnira od tri dana.

Sutra se najpre sastaju Partizan i Kaustik iz Volgograda od 18h, a potom od 20.15h igraju Vojvodina i Nekse iz Našica. U subotu igraju Partizan - Nekse i Vojvodina - Kaustik, a poslednjeg dana turnira Nekse - Kaustik i Vojvodina - Partizan.

Ulaz na sve mečeve je slobodan.

Rukometašima će ovo ujedno biti provera pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona, koje startuju krajem avgusta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.