I Kaluđerović napustio Vojvodinu

FK Vojvodinu napustio je najbolji strelac tima Andrija Kaluđerović koji će karijeru nastaviti na Kipru.
FK Vojvodinu napustio je najbolji strelac tima Andrija Kaluđerović koji će karijeru nastaviti na Kipru.

Igrač kinekskog Pekinga ponovo je pozajmljen, ovaj put lideru kiparskog šampionata ekipi AEL-a.

Kaluđerović se već nekoliko dana nalazi u Limasolu gde trenira sa liderom kiparskog šampionata, a ove sezone je dao osam golova na dvadeset jednoj utakmici za Vošu.

  • realni komsija

    07.01.2014 11:55
    Gde su navijaci?
    Pa gde su sada navijachi, jel neko ovde voli FK Vojvodinu?? Najbolji tim u JSL, najbolji mladi trener u nasim prostorima, 100 godina kluba se slavi, prilika da se osvoji KUP, imaju snage i za titulu. Vi rasprodajete kao na futoskoj pijaci. Jacate direktne konkurente??? Trener vam je Sosa covek koji nije nikada nista osvojio. Da li vi znate sta se radi, sram da vas bude sve koji navijate za FK Vojvodinu. Kasnije ce vam biti kriv Karadzic, Beograd,Sudije, Pajtic, Kezman itd.
  • Gazda Raka

    07.01.2014 11:42
    BG
    Izlegle su se naše (Kosanove) mlade rode! Sinuće novo Novosadsko sunce nad Karadjordjem! Dok je sveta biće i Vojvodine!
  • boolewar

    07.01.2014 00:53
    'bala vas slika!
    Provokatori najobicniji!
    Dobro je sto ide. Svaka mu cast za korektan odnos prema klubu, ali realno, samo je zauzimao mesto nasim klincima koji su bolji od njega, pri tom uz veliku platu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.