Lisje preti policijom zbog bahatih vozača

Preduzeće "Lisje" saopštilo je da će u slučaju ako građani vozilima budu ulazili na Gradsko groblje, obezbeđenje tog kompleksa ubuduće zvati policiju.
Preduzeće "Lisje" saopštilo je da će u slučaju ako građani vozilima budu ulazili na Gradsko groblje, obezbeđenje tog kompleksa ubuduće zvati policiju.

Naime, sve češće građani ulaze motornim vozilima u ovaj kompleks, iako je na velikom ulazu na Gradskom groblju postavljena rampa.

Član 40. Gradske odluke o obavljanju komunalne delatnosti i upravljanju grobljima precizira da samo lica sa posebnim potrebama kao i lica starija od 70 godina mogu ulaziti motornim vozilom na Gradsko groblje i to isključivo nedeljom u letnjem periodu od 6 do 20 časova, te u zimskom periodu od 7 do 17 časova. Član 60. ove odluke zabranjuje između ostalog vožnju bicikla, motocikla i drugog motornog vozila, ukoliko za to nije izdato posebno odobrenje preduzeća.

Iz ovog preduzeća podsećaju građane da je prošlog meseca otvorena još jedna manja kapija u neposrednoj blizini parkinga ispred Gradskog groblja, kod parcele 22 na prvom grobnom polju.

  • rm

    10.10.2016 10:53
    reli kroz gradsko groblje
    Poštovani,
    Juče, 09.10.2016. godine, bila sam svedok relija od strane naših sugrađana, koji se odigravao na gradskom novosadskom groblju.
    Još malo pa da se uvedu saobraćajni znakovi i ograničenje brzine, jer koliko vidim, uskoro će biti i saobraćajki.
    Kakav smo mi to narod postali? Ništa nam nije sveto!
    Najstrože treba zabraniti ulazak bilo kakvog vozila u krug groblja!!!
    I ranije je bilo lica starijih od 70 koji su odlazili na grobove svojih najmilijih. Peške! A sada vam je omogućen i vozić, dragi novnosađani, pa izvolite!
  • 23.08.2015 22:31
    epilog kad su zabranili ulazak automobilima groblje je opustelo i loppvi su poceli da uzimaju sve redom jer nije bilo nikog da ih vidi.
  • Zbunjen

    03.04.2015 07:32
    Normalan
    Nije mi jasno kako mogu da uđu ako je rampa spuštena. A pored rampe je kućica u kojoj sedi radnik Lisja i samo on može da podigne rampu (dakle nije ono napuštena rampa negde u nedođiji pa je diže ko kako hoće). Ili oni provale rampu i ulete na groblje vozeći 177km/h? Molim pojašnjenje od nadležnih pre nego što se zove policija koja ionako ima preča posla!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti