Otvorene ponude za TV prenos Skupštine grada

U Skupštini grada danas su otvorene ponude sa tendera za izbor televizije koja će prenositi sednice Skupštine grada u narednih godinu dana.

Na tenderu su se javila tri ponuđača i to Novosadska TV sa cenom od 1.954.830 dinara bez PDV-a, firma "Videonet" iz Beograda sa cenom od 1.513.000 bez PDV-a i novosadska televizija "Kanal 9" sa cenom 1.499.400 dinara bez PDV-a.

Prilikom otvaranja ponuda je konstatovano da su ponude ispravne i da poseduju traženu dokumentaciju, kao i da je procenjena vrednost nabavke 2.040.000 bez PDV-a.

Podsetimo da je ovo prvi put da Novi Sad preko tendera bira tv stanicu za prenose, pošto je do sada ovaj posao radila Novosadska TV koja je krajem prošle godine privatizovana. U tenderskoj dokumentaciji se navodi da se očekuje održavanje 17 sednica u trajanju od 10 sati. Ponuđač je u obavezi da obezbedi neophodnu tv tehniku, kao i minimum šest snimatelja, četiri režisera, jednog montažera, jednog producenta i dva tehnička lica.

Osnovni kriterijum za izbor ponude je najniža ponuđena cena, tako da se može očekivati da će Skupština grada prenositi Kanal 9 koji ima ubedljivo najnižu ponudu.

Autor: 021

  • Uf

    29.01.2016 09:45
    daj
    Daj možeš misliti Kanal 9 nema odgovarajuću tehniku, pa kakva tehnika ti je neophodna za prost prenos Skupštine Grada, to bi mogao i sa dve kamere da odradiš a ne šest.
    Druga stvar, još nije ništa gotovo jer je Kanal 9 definitivno iznenadio Naručioca (Grad Novi Sad) i jednog od "Ponuđača".
    Ne bi me čudilo da ih odbiju ili ospore Odluku.
  • Sale NS

    28.01.2016 21:00
    Super, taj kanal NEMAM ! Tako da sve i da hoću, neću moći da gledam ovu ga..diju !
  • Milence

    28.01.2016 17:58
    Čim je Kanal 9 počeo da pušta "Tešku reč" sa onim gospodinom što se još nije otrgao sa lanca Velikog vođe, sve mi je jasno zašto će baš oni da prenosi SNS cirkus u gradskoj skupštini....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti