Pajtić odlazi iz Banovine, Vasin kandidat DS za predsednika Pokrajinske vlade

Demokratska stranka je saopštila da će njihov kandidat za predsednika Pokrajinske vlade biti Miroslav Vasin.

Ovom odlukom DS-a, potvrđeno je da, i u slučaju pobede sadašnje vladajuće garniture u Vojvodini, dosadašnji pokrajinski premijer i predsednik DS-a Bojan Pajtić posle 12 godina odlazi iz Banovine.

U saopštenju DS-a navodi se da je odluka o Vasinovom kandidovanju doneta jednoglasno na jučerašnjoj sednici Pokrajinskog odbora stranke.

Vasin je pravnik i preko dvadeset godina radio je u privredi. Od 2002. bio je pomoćnik pokrajinskog sekretara, od 2008. godine pokrajinski sekretar za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova, a od 2012. pokrajinski sekretar za privredu i potpredsednik Pokrajinske vlade. Vasin je i predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke od 2013. godine.

Autor: 021.rs

  • jamaja

    13.03.2016 14:16
    dobro
    Odlično. Moji i ja glasamo za čoveka
  • Betmen

    11.03.2016 23:14
    Džaba ko deca pokazujete prstom na druge i kukate, nismo mi to je prethodna vlast, Pajtić itd.
    Vi ste lažovi, a ko laže taj i krade, to znaju i mala deca.
    Što ih niste stavili iza rešetaka ako imate dokaze, pa vi ste SAD na vlasti ?
  • Vosha

    11.03.2016 19:04
    Ako nista drugo dobro je da je ovaj kvazi vojvodjanski opredeljeni pajac otisao u zaborav. Sad' ako ga se tuzilastvo za organizovani kriminal seti, seti se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.