Dino park prima posetioce od 17. aprila

Dino park počeće da prima posetioce 17. aprila, potvrdio je za 021 direktor "Gradskog zelenila" Aleksandar Bogdanović.

On je rekao da će svi radovi biti gotovi do 15. aprila.

"Zamislili smo da otvaranje ne bude političkog karaktera, sa presecanjem vrpce i govorima, već da pozovemo decu iz novosadskih škola i vrtića, dovedemo možda neki hor ili organizujemo neku predstavu i svima obezbedimo besplatnu tu prvu posetu Dino parku", rekao je Bogdanović i dodao da već 19. i 20. aprila imaju zakazane ekskurzije škola iz Bjeljine.

Trenutno se grade prateći objekati, ugostiteljski objekati, toaleti, blagajna, suvenirnica, muzej dinosaurusa, adrenalin park, bioskop na otvorenom, pozorišne bine i drugo.

Edukativno-zabavni park ispuniće 24. najpoznatije replike dinosaurusa iz ere mezozoika, kao i nekoliko manjih replika koje su Novosađani imali prilike da vide pre par meseci u Dunavskom parku.

Subotom i nedeljom biće organizovani dodatni programi, predstave, horovi, radionice, i sve to sa stručnim vaspitačima, pedagozima i vodičima.

Podsetimo, trenutno se očekuje odluka gradskog veća o visini cene ulaznica, ali iz "Zelenila" poručuju da one ne bi trebalo da iznose više od 250 dinara.

Autor: 021.rs

  • Lovac Luka

    23.03.2016 08:55
    nije nego
    Malo mi zvuci degutantno,deci na dar a onda cena ulaznice 250,oo dinara.Jeste da je kostalo,da ce biti potreban novac za odrzavanje i propratne programe ali onda nikako ne moze biti nekome dar.Takav dar je samo onom ko ce od toga imati zaradu.Sve je lepo sto se tice turizma,grada ali malo ce njih moci u sadasnjim okolnostima da izdvoje za decu da bi videla DAR.
  • Roditelj

    23.03.2016 06:56
    Dino
    Odlicna ideja sa Dino parkom i odlicno mesto , jedino me brine cena ulaznice . 250 din je mnogo ! Nije u tekstu receno ali ako bude 250 din po osobi onda je to promasena investicija a evo i zasto ; mama + tata + jedno dete = 750 din . Pa cak da deca ne placaju opet je 500 din mnogo . Ulaznica treba da bude recimo u visini ulaznice na strand ili maksimalno 100 din .
  • ma da

    22.03.2016 22:05
    od 1981 cekamo na toj lokaciji otvorene bazene zelenilo
    sad neko pere pare preko olastikanerskih maketa
    grad prodaje parcelu gde je trenutno parking
    ma sve lepse od lepseg
    lepo je sto neki jedva cekaju
    nadam se da ce moci finansijski da otprate zeljeni broj odlazaka
    eh

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti