"Čistoća" uskoro dobija pet novih vozila za čišćenje smeća

JKP "Čistoća" će za kupovinu pet kamiona autosmećara izdvojiti 146,1 milion dinara.

Ovi autosmećari će biti isporučeni za 150 dana, a na tenderu je posao dodeljen beogradskim firmama "West truck" i "Intesa Leasing" koje su jedine i dale ponudu.

"Čistoći" je ovo jedna od največih nabavki u ovoj godini, a Skupština grada je još početkom godine odobrila da preduzeće ode u lizing, pri čemu je zbog produženja prikupljanja ponuda postupak trajao skoro tri meseca.

Podsetimo da "Čistoća" ove godine planira da nabavi još nekoliko vozila, a da je pre nekoliko dana sklopljen ugovor o isporuci 590 kontejnera.

  • zivan

    27.05.2016 18:06
    Neophodno je ssto pre organizovati selektivno odlaganje smeca, dakle od organskog otpada i medjusobno u startu odvajati hartiju, pet plastiku, obojenu plastiku, drvo, staklo... To bi morao biti prioritet u radu sakupljacca smeca...
  • Dragan

    27.05.2016 13:39
    ?
    Zašto bi neko čistio smeće?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti