Vučević potvrdio koaliciju SNS-LSV-SPS

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević potvrdio je da će sutra biti finalizovani razgovori sa LSV i SPS sa kojima će SNS napraviti novu gradsku vladu.

- Time SNS pokazuje da se ne otima za fotelje i da je spremna za široke koalicije bez obzira na to što smo sami mogli da oformimo skoro celu izvršnu vlast u Novom Sadu - rekao je Vučević za Blic.

On je izrazio nadu da će i SPS i LSV biti racionalni i da će uvažiti predloge njegove stranke vezane za komunalnu politiku.

- LSV i SPS će morati da podele sa nama odgovornost i da učestvuju u reorganizaciji javnih preduzeća i u pravljenju investicionog plana i programa zarad bržeg i boljeg ekonomskog razvoja grada i dobrobiti svih Novosađana - naglasio je Vučević.

On je ocenio da će njegova odluka sigurno izazvati revolt kod pojedinih članova i simpatizera SNS. - Mislim da će se ubrzo videti da je taj potez potpuno opravdan jer će doprineti razvoju i boljem funkcionisanju grada - zaključio je Vučević.

Ligaši su sinoć postigli dogovor o ulasku u novu gradsku vlast, a njihovi kadrovi rukovodiće sa najmanje dva gradska preduzeća o čemu više možete čitati OVDE.

  • maca

    22.06.2016 09:27
    sve je moguce
    Kada je interes u pitanju sve je moguće, pa i ove, obicnim smrtnicima, nemoguce koalicije. Politicari bi rekli to je pragmaticnost, a mi prostitucija je za politiku NIVO.....
  • Ma nije

    22.06.2016 09:10
    valjda
    Opa Čanak ti ne samo da si ušao u koaliciju sa SNS-om, nego i sa Trećom Srbijom.
    Sad ćemo još gledati kako se Čanak i Parović javno ljubakaju!
  • Miroje Jovanovic

    22.06.2016 08:41
    "Di su naši novci"
    "Di su naši novci?"
    U stomaku Nešicinom!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti