FOTO: Počeo Exit

Exit festival, šesnaesti po redu, počeo je sinoć.
Prvi posetioci festivala počeli su da pristižu oko 19 časova, kada su i otvorene kapije Petrovaradinske tvrđave.
 
Svirku na glavnoj bini otpočeo je rok bend Rollkillsoda. Ipak, publika je čekala ponoć kada je nastupila Eli Gulding, nakon velikog vatrometa. Većina glavnih izvođača prve večeri nastupila je posle ponoći, a među njima su Dimitri Vegas&Like Mike na Dance areni, ali i Urban&4, ZAA i Obojeni program na Fusion stage-u.
 
Na Exit ove godine dolaze i Prodidži, Džordž Klinton i Viz Kalifa.
 
 
Za razliku od prethodnih godina, festival je, uporedo sa svirkama, otvorila tribina "Tiha balkanska većina" na kojoj su pozorišni reditelj Kokan Mladenović, glumac Emir Hadžihafizbegović, muzičar Damir Urban i direktor Exita Dušan Kovačević govorili o nacionalizmu.
 
Preuzimanje narukvica i kupovina jednodnevnih ulaznica može se obaviti na punktovima u centru grada, kao i u blizini ulaza na Tvrđavu, kod Lovotursa. Festivalski kamp nalazi se na Štrandu.
 
Šesnaesti Exit trajaće četiri dana, a na petnaest bina nastupiće više od stotinu izvođača.
  • Rock

    09.07.2016 09:59
    @mrva
    Današnje generacije klinaca i jesu u vrtiću, ne sazrevaju i nemaju potrebnu čvrstinu i stav za razumevanje muzike kao što je rock&roll. Prezaštićena generacija, vaspitana krajnje popustljivo, bez odgovornosti i pravih obaveza. Život im je tra-la-la, pa im je takva i muzika, koja samo još više otupljuje um.
  • Air

    08.07.2016 16:57
    @Love
    Love is in the air.
  • @mrva

    08.07.2016 16:53
    Muka mi je od vas fosila i vaseg evergreena. Imate dino park, pa tamo uzivajte sa svojim vrsnjacima, a nas mlade ostavite da zivimo kako zelimo i slusamo sta zelimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.