Do sigurnog i udobnog doma za 28 dana uz Lafarge kuće

Novi Sad se, tesno posle Beograda, ističe kao mesto u kojem ljudi žele da žive, osnuju porodicu i ostanu što je duže moguće.
Sigurnost i udobnost života zavisi od prostora u kojem živite, a u urbanoj sredini kakva je Novi Sad nesumnjivo postao, nastaje potreba za mirom i slobodom van centra grada, u udobnosti sopstvenog doma. Nastaje potreba za - kućom.
 
Ovu rastuću, a za brojne porodice bitnu potrebu uočio je Lafarge Srbija, vodeći snabdevač građevinske industrije u zemlji, koji kroz sve popularniji brend "Lafarge kuće" pokušava da ponudi što većem broju građana neponovljivu uslugu - ključ u ruke za 28 dana.
 
Naime, Lafarge je, uz kreativnu i uvek kvalitetnu uslugu poznatog arhitekte Jovana Mitrovića, kreirao devet modela održivih, kvalitetnih, udobnih i trajnih kuća, ali je u izdašnu ponudu uključio celu uslugu: papirologiju, finansiranje, izgradnju, prilagođavanje svim zahtevima kupaca i, na kraju, garanciju za obavljen posao. Direktor marketinga, strategije i inovacija u ovom građevinskom gigantu Rade Bučevac kaže za 021 da, iako je firma poznata po "lokalnim" materijalima poput cementa i betona u gradnji, istraživanja tržišta pokazuju da građani imaju potrebu za životnim prostorom i ličnijim kontaktom sa firmom kojoj godinama unazad veruju. Lafarge je, priča Bučevac, poslušao svoje korisnike i kreirao ponudu kvalitetnog kvadrata koji nije samo kuća, već dom. 
 
"Shvatili smo da građanima možemo da ponudimo kompletnu uslugu i pružimo im gotov, kvalitetan i topao dom u najkraćem roku. U saradnji sa Societe Generale bankom, našim vrsnim arhitektom Jovanom Mitrovićem i već dokazanim kvalitetom Lafarge Srbija, kreirali smo kompletno rešenje stambenih potreba građana - dozvole neophodne za gradnju i upotrebu kuće nabavljamo mi, Societe putem povoljnih kredita finansira projekat bez potrebe za hipotekom na drugu nepokretnost, a na vama je da odaberete koji od modela u ponudi zadovoljavaju vaše potrebe. Iako je ustaljeno u našoj sredini, potreba za stanom postaje prevaziđena i kuća u suburbanim područjima zaista jeste najbolje rešenje za jednu porodicu, što su pokazala i naša istraživanja", navodi Bučevac i ohrabruje Novosađane, kao i Beograđane, da se okrenu tišini i miru u zelenijim sredinama, a za sigurnost, udobnost i trajanje će se postarati Lafarge.
 
 
Prvi put na tržištu, a u okviru ove jedinstvene ponude građevinskog giganta i pouzdanih partnera, dobijate stambeni kredit za izgradnju kuće po želji, a izbor koji vam Lafarge pruža je više od onoga što očekujete od poluprefabrikovane individualne gradnje. Bučevac za 021 objašnjava ideju iza ovakve ponude.
 
"Radi se o relativno novom načinu razmišljanja, ali s uporištem u tradicionalnom načinu organizovanja doma u jednoj porodici. Mesto okupljanja je ognjište, oko kojeg se 'gradi' život, a predstavlja modernu, funkcionalnu trpezariju. Oko nje se nalaze kuhinja, dnevna i spavaća soba, a zahvaljujući modelu kuće i u zavisnosti od placa, modularnu garažu možete da smestite na bilo kojoj strani objekta. Pri tome, svaka izgrađena kuća je jedinstvena zbog karakteristika lokacije, ali je svakoj od njih zajednička energetska efikasnost i optimalna cena", naglašava Bučevac.
 
 
 
Upravo klasa i efikasnost garantuju da će vaši računi na kraju meseca biti znatno podnošljiviji, ali i na duže staze investiciono isplativi.
 
Svaki tip Lafarge kuće ima uvučenu prizemnu terasu, koja se naslanja na trpezariju. Želja znalaca u Lafarge Srbija je da zimi i u jesen komotno ručate unutar kuće, ali s lepim vremenom imate i mogućnost boravka u atrijumski uvučenom, ali opet izloženom objektu.
 
 
 
I kvalitet i povoljnost
 
I u ovom domenu je Lafarge brinuo o korisnicima, te je kreirao tri tipa cena sa individualnim ponudama. 
 
U okviru STANDARD nivoa dobijate laminat visoke klase, šestokomorni PVC, domaću ili špansku zidnu i podnu keramiku, centralno radijatorsko grejanje na pelet ili struju i vrlo kvalitetnu fasadnu obradu po ceni od najmanje 374 evra po kvadratnom metru, ukoliko odaberete spratnu kuću.
 
PREMIJUM ponuda obuhvata parket prve klase, poznatu, italijansku Marazzi zidnu i podnu keramiku, radijatorsko-konvektorski sistem, grejanja i fasadnu obradu dekorativnim, plastificiranim malterom odličnog kvaliteta. Cena - od 470 evra po kvadratu.
 
U okviru LUKS ponude dobijate zidnu i podnu keramiku po izboru, podno grejanje i centralni sistem za hlađenje sa fen koilima, stolarijuma od aluminijum-drva sa termoprekidom i ekstra kvalitetan parket, a sve po ceni od najmanje 578 evra po kvadratnom metru.
 
Finansiranje gradnje je samo opcija, s obzirom na to da postoji i mogućnost kupovine kešom.
 
 
 
Samo pogledom na cene i usluge, jasno je koliko je isplativije graditi kuću u poređenju sa stanom. Na vama je samo da odaberete kako će izgledati vaš dom, a Lafarge i Societe Generale će se pobrinuti za ostalo, navodi Rade Bučevac.
 
"Iako je već sada utisak naših korisnika izuzetno pozitivan, ne planiramo da stanemo na ovome. S obzirom na to da Lafarge u budućnosti vidimo kao vodeću firmu na tržištu, radićemo na kreiranju novih koncepcija I serija kuća pod istim jedinstvenim brendom, za sve potrebe građana i uvek sa inovativnim tipovima gradnje. Postojeći korisnici, sada stanari svojih novih domova mogu da svedoče o udobnosti života u Lafarge kućama, a mi ćemo se potruditi da bude još veći broj zadovoljnih porodica", zaključuje naš sagovornik.
 
 
 
Kompletan paket ponuda Lafarge kuća pogledajte u katalogu OVDE, a o brendu opširnije čitajte OVDE.
 
Ukoliko želite da se dodatno informišete o radu firme, više pročitajte OVDE.
 
Za pitanja tehničke prirode i savete, slobodno pozovite menadžera za razvoj rešenja u građevinarstvu Zorana Kovačevića: 063/684-558 ili mu pišite na zoran.kovacevic@lafargeholcim.com; Mejl firme: lafargesrbija.marketing@lafargeholcim.com ili se obratite putem kontakt forme OVDE.
 
Pratite Lafarge i na Fejsbuku, Tviteru i Jutjubu i budite u toku s najnovijim vestima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti