Humani ponedeljak obezbedio novac za lečenje Nataše Minić

Akcija "Gradskog zelenila" - Humani ponedeljak i u slučaju sedmogodišnje Nataše Minić iz Futoga, obolele od spastične kvadripareze, ponovo je dala odlične rezultate.

Tokom dva ponedeljka, za terapije koje izuzetno pozitivno deluju na devojčicino zdravlje, posetioci Štranda donirali su 127.500 dinara.

"Iskreno se nadamo da će posle sprovedenih terapija Nataša u sedmoj godini napraviti prve korake, a to će biti najveća satisfakcija za sve ljude dobre volje koji su se odazvali našoj akciji koja traje već tri sezone", poručio je portparol Zelenila Ivan Nožinić.

  • darko

    31.08.2016 09:03
    Predsednice MZ, nije ovo mesto za pozdravljanje i pohvalu partijskih kolega, kao ni za samopromociju.
  • MZ SREMSKA KAMENICA

    30.08.2016 22:15
    Podrska u humanitarnoj akciji
    Sve pohvale za JKP Gradsko zelenilo, nosiocu organizacije Ivanu Nozinicu, Milosu Egicu, Aci Bogdanovicu, Marku Jovanovicu i svi ostali koji su pomogli u humanitarnoj akciji za lecenje maloj Srni, Teodori i ostaloj deci. Veliko hvala na nesebicnoj pomoci u ime Predsednika i clanova Saveta MZ Sremska Kamenica. Ljubomir Lasica
  • Nenad

    30.08.2016 21:13
    :)
    Svaka cast svima......srecno malena!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti