Mame Novosađanke organizovale akciju dobrovoljnog davanja krvi za mame

U saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi, udruženje "Mame Novosađanke" organizuje akciju dobrovljnog davanja krvi za sve mame, do 3. septembra.

Akcija se realizuje u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine, radnim danima od 7 do 13 sati, a u subotu od 8 do 12 časova.

Kako kažu u Zavodu, tamo postoji kutak za decu, sa igračkama i grickalicama, pa mame koje nemaju kome da ostave mališane, a rado bi se odazvale ovom pozivu, mogu sa njima da dođu.

U Zavodu imaju znatan manjak zaliha krvi, a znaju koliko su mame humane i veruju da će se rado odazvati akciji. "Naše udruženje je odlučilo da se odazove ovim potrebama i pozove što više majki iz našeg grada, ali i očeva i ostalih članova porodice".

Na žalost, ne mogu svi koji bi voleli da budu dobrovoljni davaoci krvi i postoje kategorije kojima iz različitih razloga to nije dozvoljeno, podsećaju iz tog udruženja. U koju kategoriju spadaju mogu da provere na sajtu www.budidavalackrvi.com/cms/.

  • Недељко

    02.09.2016 13:25
    Похвала
    Браво за маме Новосађанке.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti