VIDEO: Kako se pravi divlja deponija na Temerinskom putu

Divlja deponija na Temerinskom putu je jedna od najvećih u Novom Sadu.

Problemi sa njom postoje već godinama unazad i lokalne vlasti do danas nisu uspele da reše problem, a čak je svojevremeno tu jedno vreme u posebnoj kućici dežurao po jedan komunalni inspektor.

Kako Gradske vlasti nisu nikako uspele da prekinu praksu da se tu odlažu velike količine smeća, koje se potom i povremeno ukloni uz upotrebu velikog broja mašina i radnika JKP "Čistoća", konstatno traje odlaganje otpada. Jasno je da smeće ne odlažu samo stanovnici obližnjeg naselja već i mnogi iz drugih delova grada, pošto količina smeća je ogromna.

Na snimku koji je napravio jedan Novosađanin danas u 6.30h, a potom i oko 8.30 časova, a podelio potom na FB stranici "NS - Uživo sa novosadskih ulica" vidi se kakokamion istresa ceo veliki kontenjer,a potom i čovek koji iz prepune konjske prikolice prazni smeće.

Dodajmo da u doglednoj budućnosti postoji mogućnost da konačno nestane ova deponija, jer je predviđeno da na većem delu ovog prostora JKP "Gradsko zelenilo" bude smešteno zajedno sa Rasadnikom, pošto se planira njihovo preseljenje sa lokacije na Futoškom putu.

Preseljenje Zelenila se očekuje u narednim godinama, ali nema preciznog roka.

  • Anonimno

    14.09.2016 22:27
    A šta je pored te deponije?? MAHALA, u kojoj nema šta nema! Ne možeš proći od pijanih i drogiranih koji se sakupljaju u toj kući napuštenoj, a ne od smrada! A taksisti bolje nek snimaju šta oni rade! Prodaju drogu, kradu pare, telefone i ostalo! Ajde molim te, nemate pametnijih poslova
  • Liman3

    08.09.2016 08:54
    Za @ex chapman...
    ...covece daj napravi malo pauzu, na svim vestima 021 ostavljas svoje komentare, odspavaj malko, doruckuj i idi na posao a ne samo da citas novine, komentarises i pravis se pametan kao da mi ostali ne znamo i ne razumemo problematiku Novog Sada pa nam treba jedan prevodioc kao ti koji je dosao iz mojmilova!
  • MIKI

    08.09.2016 07:52
    Privatnik čistoća Filipov

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.