Deo Veternika tri dana bez struje, građani ogorčeni

Deo grada između Veternika i Futoga bez struje ostaje svakog dana od 14. do 16. septembra, zbog planiranih radova na mreži.

Električnu energiju, ova tri dana u periodu od 8 do 18 časova, neće imati Kninska ulica i deo naselјa oko groblјa, kao i Ive Lole Ribara i deo naselјa oko te ulice.

Ovo je trenutno najveće isključenje u gradu, a građani su očajni jer se nikada nije desilo da tri cela dana nemaju struje. "Tačno je da najava stoji na sajtu Elektrovojvodine, ali zamislite da vas na toliko isključe, pa da ne možete da kuvate, da radite, ništa. Ovo je potpuni nonsens", žali se jedan Novosađanin za 021.rs.

Iz Elektrovojvodine su potvrdili za 021 da je ovo trenutno njihov najveći posao u gradu, te da se radi o velikim remontnim radovima na zameni izolacije na 110 KV dalekovodu koji prelazi preko Veternika.

Radove izvodi Elektromreža Srbije (EMS), a Elektrovojvodina je dužna da, zbog sigurnosti građana, isključi struju u tom delu grada, te se građani mole da imaju razumevanja.

U kojim još delovima grada neće biti struje možete pogledati OVDE.

  • Toma

    15.09.2016 07:20
    10 sati bez struje
    10 sati je više nego preterano! Ja bi za to vreme sagradio dalekovod, a ne izmenio kablove na postojećem, sramota! Tri dana 30 sati bez struje? Šta će biti sa zamrzivačima, zimnicom itd.?
  • Brus Vilis

    14.09.2016 17:48
    @Mladen
    Vidiš, to opsedanje EV zbog legalnog priključenja posledica je nelegalno izgradjene kuće. Ljudi u EV ispred sebe imaju planove u kojima tih kuća i nema, ovi iz vodovoda takodje. I ne pričam ti napamet, kum je sagradio kuću u tom istom Veterniku uz prethodno pribavljene dozvole i plaćene dažbine i nikakvih teškoća nije imao s EV. Jedino mu je prvi komšija rekao: "E, jesi budala što guraš sve po zakonu!"
  • Mladen

    14.09.2016 16:03
    @Brus Vilis
    Pročitaj ponovo moj komentar i ako negde pronađeš da opravdavam kršenje zakona, možeš da se javiš da ti platim ručak. Što se tiče motke, tačno je da te ljude niko nije terao motkom, terao ih je puškom iz svojih domova. I za kraj nemoj ljude u muci proglašavati barabama, ako ne znaš činjenice. A da si nekad otišao kod njih i pitao ih koliko su opsedali EV da bi sa njima ugovorili legalne priključke, mogao bi svašta da saznaš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti