Skupština razrešava direktorku Turističke organizacije u Sremskim Karlovcima

Odbornici Skupštine Sremskih Karlovaca na današnjoj sednici razmatraće pre svega kadrovska pitanja.

Glavna tačka dnevnog reda je razrešenje direktorke opštinske Turističke organizacije i imenovanje novog vršioca dužnosti na tu funkciju.

Predlog razrešenja direktorke Jasmine Beljan Iskrin poteklo je od Upravnog odbora Turističke organizacije, koji se pozvao na član 35 Statuta TO, a koji predviđa razrešenje direktora i pre isteka mandata ako obavlja dužnost suprotno odredbama zakona. Umesto Jasmine Beljan Iskrin, na mesto vršioca dužnosti direktora biće predložen diplomirani menadžer u hotelijerstvu Dejan Manojlović.

Skupština danas treba da razreši i dosadašnje članove Opštinske izborne komisije, uključujući predsednika i sekretara tog tela, i imenuje nove. 

Sednica je zakazana za 10 časova.

  • Noname

    03.11.2016 00:02
    Da nema ljubomore ne bih ostavljali ovakve komentare ovde.Kao prvo budite upuceni u neke stvari pa onda polemisite javno na ovu temu a ne da nagadjate samo osnovne stvari koje znate a to je samo "autoprevoznik" .kao drugo taj koga oslovljavate sa covek koji ima kako kazete samo diplomu mislite da se diploma moze dobiti samo tako..jako je jadno sto svi branite ljude koji imaju privatne fakultete da ne detaljisem kako se zavrsavaju takvi fakulteti a kako drzavni ,ovim textom je dovoljno receno.kad smo kod toga da li sebe gledate i koju struku imate a dokle ste dosli...
  • Novosadjanka

    14.10.2016 22:27
    U laži su kratke noge
    Komentar da bilo ko može biti ljubomoran je više nego smešan. Postavili ste čoveka koji se bavio kombi prevozom "Baron". Čovek koji osim diplome nema znanja niti o turizmu, niti o liderstvu. Ako je neko imao reputaciju u turizmu to je sigurno Turistička organizacija Sremskih Karlovaca, koju je vodila žena koju ste smenili. Nemojte se blamirati pred strukom, pa to je poznato svima u Srbiji.
  • Noname

    12.10.2016 14:58
    Sramota je da ljubomorni ljudi i zavidni pisu komentare tipa ovih navedenih gore jer je novi direktor "DIPLOMIRANI MENADZER PRIRODNO MATEMATICKOG FAKULTETA U HOTELIJERSTVU I TURIZMU (ako znamo svi sta to znaci iako ne pise gore u textu kompletan naziv ) " .Sto se tice Karlovaca vreme je vec do nedavno bilo mracno i sumorno tako da sada dolazi samo vedrije , toplo i nova energija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti