Otvoren "Omladinski klub" u Kineskoj četvrti

Prostor za mlade "Omladinski klub" otvoren je u Kineskoj četvrti, budućem "Youth creative polis"-u.

"Otvaranje omladinskog kluba inicijalna je kapisla za izgradnju 'Youth creative polis"-a u Kineskoj četvrti. Prilikom otvaranja manifestacije 'OPENS Day 2016" mogli smo na mikro nivou da vidimo šta bi takvo mesto trebalo da sadrži, od kulturno-umetničkih sadržaja do "chill" kafea gde mladi mogu da razmene mišljenja, ideja i iskustva o važnim društvenim temama", poručio je član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin.

Na otvaranju kluba nastupio je hor "Sonja Marinković", a premijerno je prikazan video spot benda "Dobro", koji je nastao za potrebe kandidature Novog Sada za Omladinsku prestonicu Evrope.

  • X

    17.10.2016 10:07
    @Vlada
    Oprostite ako je komentar napisan tako da je shvaceno pogresno.Opet kazem ,podrzavam mesta na kojima mladi (pa i stariji ) mogu da provedu kvalitetno vreme...Rekoh samo da mi cujemo celo leto i muziku sa splavova..brodova restorana,Stranda pa cak i iz Sremske Kamenice,pevaljke do 04 ujutro koje vriste u mikrofon.Nemam nameru da poistovecujem klub za mlade sa splavovima ,samo iskazah bojazan da i to ne postane NOVI izvor buke,jer Limani 1,2,3 i 4 celo leto a to 3-4 meseca , ne spavaju od razlicitih dogadjanja i svakodnevne i nocne galame jer zvuk se vise siri uz vodu.Ne spavaju ni stanari iza Limanskog parka.Tako da razjasnimo,podrska klubu i molba da se SVAKA BUKA utisa.
  • Vlada

    17.10.2016 08:33
    @X
    Živim u zgradi do Kineske četvrti, bukvalno je nemoguće živeti bliže, i tvrdim - Quarter, Fabrika i ostala mesta ne stvaraju ni delić buke kao splavovi na Dunavu, koji su kilometar dalje. Te priče koje širiš služe samo da se izjednače normalna mesta za izlazak sa prostačkim jamama na Ribarcu,.
  • Ich

    16.10.2016 17:03
    Lepo što su mladi i napredni našli svoj prostor da razmatraju Weberove ideje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti