FOTO: Konji šetali u magli na Novom naselju

Stanovnici Novog naselja u noći između nedelje i ponedeljka su ponovo mogli da vide krdo konja kako pase na Bulevaru vojvode Stepe.

Konji su mirno šetali po Bulevaru, ali vozačima nije bilo svejedno kada su ih videli u magli jer je lako moglo da dođe do sudara. Naime, životinje se nisu šetale samo travnatim delom, već i kolovozom.

Ovo nije prvi put da se konji viđaju na Novom naselju, jer povremeno pobegnu sa obližnje ergele Bukinac koja se nalazi u pravcu Veternika.

U Novom Sadu je već ustaljena praksa da se u pojedinim delovima grada viđaju domaće životinje kojih inače ne bi trebalo da bude u gradu.

Tako se na Novom naselju pored konja mogu videti i ćurke, a ovce i krave redovno se pojavljuju na Klisi i u Veterniku.  Na Klisi se često mogu videti i koze, a ima i kokošaka i druge živine.

  • David

    26.10.2016 22:51
    Nije ni cudo sto je stigla stoka kad su se toliki cobani doselili u Novi Sad.
  • ana

    25.10.2016 01:07
    Novi Sad na drugi način
    ne budite lenji zadjite iza saljova i ovde iza kasarne videcete razliku u vazduhu.Neki ljudi zive dostojno čoveku.Imamo oazu odmajh do grada neverovatno . Retko koji grad to ima i treba da se sačuva. Ako to uradite vratice vam se dobro raspolozenje.meni je to ulepsalo dan.Mi koji ne mrdamo iz gradske vreve ni ne znamo ni koliki je novi sad. Valaj obici ulice sa leve strane puta za veternik. jedan kao neki drugi grad.Pa onda nasip kod Kamenjara ..... itd
  • sweetheart

    24.10.2016 19:07
    Ima goveda po gradu kolko oces..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.