VIDEO: Navijači Partizana prekinuli meč Vojvodina - Novi Pazar

Utakmica 16. kola Superlige Srbije između Vojvodine i Novog Pazara prekinuta je na kratko u 20. minutu igre, pri vođstvu Novosađana rezultatom 1:0.
Grupa od 15-ak huligana, na krajnjoj desnoj strani zapadne tribine Karađorđa, razvila je zastavu i počela iznenada da skandira beogradskim crno-belima provocirajući domaće navijače. Veći deo gledalaca u prvi mah nije shvatio o čemu se radi dok nije došlo do koškanja.
 
Naime, jedan od navijača Vojvodine im je prišao i tad je došlo do komešanja, pesničenja, a upaljena je i baklja. Partizanovi navijači su pokušali da gledaoca koji se sukobio sa njima udare bakljom po glavi, ali su ga promašili i zapalili mu duks pa su srećom izbegnute teže posledice.
 
Tek kada su ka njima krenuli ostali sa tribina, mladići sa Partizanovim obeležjima su udaljeni sa stadiona, a sudija Dejan Trifković je na tri minuta bio prekinuo utakmicu. Policija nije ozbiljnije reagovala.
 
Vojvodina je susret dobila sa 3:0, a izveštaj sa meča možete pročitati OVDE.
 
  • ALUMNI

    21.11.2016 13:17
    NENOVOSAĐANI
    nešto puno vole Novi Pazar, al aj sad, siroti i zbunjeni, izgubljeni u našem gradu, mora da kompleksi strašno udaraju..........
  • Cirubu ciriba

    20.11.2016 17:08
    Nema vise zastava...
  • Andrija Šrek

    20.11.2016 17:07
    ???
    Verovatno ćete reći da ja ne razumem današnji fudbal i navijanje u Srbiji, ali ipak ću pitati: a šta će uopšte navijači Partizana na utakmici Vojvodina - Novi Pazar?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti