VIDEO: Novosađani puštali lampione i obradovali siromašne mališane

Humanitarna manifestacija "Festival lampiona" na kojoj se prikupljao novac za novogodišnje paketiće za siromašnu decu, održan je večeras na Keju žrtava racije, kod kafea "Cepelin.

Na festivalu su se prodavali lampioni po ceni od 300 dinara, a sav prikupljen novac ide ugroženoj deci širom Srbije. Svi lampioni rasprodati su već oko 18 časova.

U fondaciji "Osmeh na dar", koja je organizovala događaj, naveli su da žele da pomognu onima kojima je pomoć neophodna, te da pokrenu aktivizam kod mladih.

Kako je izgledao ovaj događaj možete pogledati u snimku.

  • Bio tamo

    12.12.2016 15:28
    Ipak moze nesto da se zapali. Video sam jedan lampion kojeg je vetar okrenuo i tako je pao u Dunav. Da je pao na suvo lisce sigurno bi izbio pozar. Vetar moze da prevrne, ali ne moze tako lako da ugasi plamen. U ovom slucaju ga je ugasila voda.
  • AK

    12.12.2016 13:40
    Muzika je totalno neprikladna
  • Vns aka drndos

    12.12.2016 10:44
    Manje ostrascenosti dargi ljudi, samo razgovaramo. Ne postoji glupo pitanje... nije sramota pitati...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti