Pogled s Tanurdžićeve palate od 3.000 do 12.000 dinara

Stanari Tanurdžićeve palate u centru grada objavili su cenovnik korišćenja terase za snimanje ili fotografisanje.
Za fotografisanje ili snimanje događaja, koje podrazumeva kratak boravak na terasi, Skupština stanara je odredila tarifu od 3.000 dinara, a za snimanje dužih dešavanja, poput dočeka Nove godine, koncerata ili kulturno-umetničkih priredbi 12.000 dinara.
 
Uplata se može izvršiti na tekući račun Skupštine zgrade Modene 1-3.
 
Sredstvima obezbeđenim komercijalnim izdavanjem zajedničkih prostora biće plaćeno fizičko obezbeđenje koje će biti angažovano kako bi se izbeglo uništavanje stambene zgrade koje se dešava svake godine tokom novogodišnjih praznika i povećala bezbednost u situaciji kada veliki broj građana pokušava da koristi terase i tende na zgradi radi posmatranja događaja na Trgu slobode. 
 
Stanari navode da je tako odlučeno pošto "tokom gradskih dešavanja u zgradu ulaze nepoznate osobe i zadržavaju se kraće ili duže vreme, ostavljaju smeće, pa stanari posle njih moraju da čiste".
  • Stanar

    29.12.2016 16:26
    Sramota
    Moram kao stanar zgrade da kažem da ovo nije odluka stanara i vlasnika stanova ove zgrade. Mi imamo nekakvu agenciju pod imenom Home unity koja nam upravlja zgradom, sa još par stanara koji čak ni ne žive u našoj zgradi. Niko nas ni za kakve odluke u zgradi ne pita. Čak će nas i u Novogodišnjoj noći zaključati i staviti domare u zgradu. Uzimaju nam 15 dinara po kvadratu za Skupštinu stanara. Znači stan od 100 kvadrata plati 1500 dinara samo to& a o drugim održavanjima da ne pričam koliko nas klepaju. Oni su čak i tuženi i to od strane više vlasnika stanova. Tako da kod nas je opšti cirkus. Kada zovete policiju, inspekcije i da vam ne nabrajam kažu nam da su to naši međususedski odnosi i da ih sami rešavamo. A dok se to ne reši mi se provlačimo po medijima bez naše saglasnosti, sa našim parama se radi šta im se hoće, ni za kakve odluke u zgradi se ne pitamo. Dođe vam tuđin i u rođenoj kući vas maltretira. A da tek ne pričam ako treba nešto da se popravi po zgradi, to je tragično...Tako da poštovani sugrađani use i u svoje kljuse ne angažujte nikakve agencije za rukovođene zgrada, a pogotovo ne iz agencije koja nama vodi zgradu. Iskustva su nam više nego loša.
  • Hades

    27.12.2016 13:51
    ...
    Restitucija je lek, pa onda neka naplacuje ko sta hoce. Ovako ispadate bedni skoro kao i oni sto su je oteli 1946, Mada ste njihova deca nema tu stida odavno.
  • RIZBO

    27.12.2016 11:36
    BANDA PROBISVETA
    prvo su oteli zgradu od njenih pravih vlasnika a sada bestidno ucenjuju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.