Zdravko Čolić uveo Novosađane u Novu 2017. godinu

Na prepunom Trgu slobode, nasrećniji trenutak večeri Novosađanke i Novosađani dočekali su uz vatromet, i Zdravka Čolića.

Popularni pop pevač zagrejao je atmosferu pred ponoć, a slavlje više hiljada okupljenih građana obasjao je spektakularan desetominutni vatromet iznad Gradske kuće.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević poželeo je građanima srećnu Novu 2017. godinu i izrazio zadovoljstvo proteklom, kao i nadu da će naredna biti još uspešnija.

- Jedan grad, jedna porodica, večna ljubav. Hvala vam na velikim pobedama u 2016, a pred nama su nove u 2017. godini - rekao je Vučević.

Pre Čolića su na glavnoj bini na Trgu slobode nastupili su novosadski Big Bend sa Bojanom Stamenov kao specijalnim gostom i Novosadski kamerni hor.. Muzika je odzvanjala sa svakog ćoška, a većina lokala odlučila je da ove godine ne naplaćuje ulaz pa su se Novosađani i njihovi gosti selili od šanka do šanka.

Ove godine program za doček organizovan je sem na centralnom trgu i na Trgu republike, Dunavskom parku i Studiju M, uz različite muzičke žanrove.

Inače, slavlje u Novom Sadu počelo je već tokom dana na mnogobrojnim dnevnim žurkama.

  • Maja

    04.01.2017 19:40
    Trazim momka
    Trazim momka po imenu Aleksandar koji je radio u kucici gdje se prodavalo pivo za vrijeme koncerta na trgu, radio je kao security ? Zna li neko bilo kakvu informaciju,ja se zaljubila !
  • BOKI 2

    04.01.2017 13:16
    stojiš 4 sata u toj masi a neko ti se popiša po odeći i obući ne samo po meni nego po ženi i deci i uvati ga šta da mu radiš on meni čestita novu godinu i kaže nema toaleta u blizini pa što se neispiša iza bine kod Zdravka ili Vučevića nego po običnom narodu njemu lepo ispraznio se a verujem da nije jedini koji je ipišo narod uz čestitku blago nama
  • Limanka

    03.01.2017 04:33
    Nema boljeg komentara...
    https://youtu.be/Jzzl7PIe-to

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti