Novosadskim beskućnicima kupljene čarape i donji veš, Prihvatilištu i dalje nedostaje odeća

Novosadsko pozorište predalo je Gerontološkom centru 100 komada donjeg veša i 157 pari toplih čarapa namenjenih beskućnicima.
Ova pomoć, koja je namenjena beskućnicima u Prihvatnoj stanici na Bulevaru Kralja Petra 28c, kupljena je od para sakupljenih na Glumačkom bazaru, održanom 27. januara u Novosadskom pozorištu, kada je prikupljeno 21.000 dinara. 
 
Gerontološkom centru dostavljena je i garderoba koju su građani tokom Glumačkog bazara doneli u Novosadsko pozorište a koja je takođe namenjena siromašnim stanovnicima. 
 
Prihvatna stanica i dalje apeluje na Novosađane da ukoliko mogu i imaju, doniraju veš i toplu odeću, cipele... Sve to se može doneti u Prihvatnu stanicu, svakog dana od 7 do 17 časova. Broj telefona Stanice je 021 444-936.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti