Sajam zapošljavanja danas na Spensu, prijavljeno 1.700 slobodnih radnih mesta

Sajam zapošljavanja, 22. po redu, održaće se danas, 13. aprila u Zapadnom holu Spensa.
Sajam će trajati od 10 do 15 časova
 
Učešće je potvrdilo preko 60 poslodavaca koji su prijavili više od 1.700 slobodnih radnih mesta u medicinskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, elektrotehničkoj, mašinskoj, saobraćajnoj, grafičkoj i tekstilnoj struci. 
 
Najveću šansu da pronađu posao imaju radnici u proizvodnji, prodavci, medicinske sestre, fizički radnici, vozači i magacioneri, a priliku će dobiti i informatičari, dizajneri, službenici fizičkog obezbeđenja, bravari, varioci, savetnici u osiguranju, komercijalisti, krojači, šivači, kuvari, mesari, električari, automehaničari, higijeničari i  drugi, navode iz Nacionalne službe za zapošljavanje. 
 
Poželjno je da kandidati ponesu više primeraka radne biografije.
  • đokica

    13.04.2017 13:01
    BIRO za ZPOŠLJAVANJE
    Služi samo za Podkradanje !?
  • delimicno

    13.04.2017 10:34
    @krckov drugar
    Istina je sto pisu svi, verovatno je ovo vise reklamiranje koliko nam dobro ide kao lideru i regionu i sl. svi znamo koliko poslova malo ima i koliko su slabo placeni i koliko je stanje lose. Ali s druge strane, nebrojeno puta sam cula od neskolovanih ljudi - radnika sa osnovnom ili jedva nekom srednjom bez konkretnog zanimanja, da im ne pada napamet ikad da rade fizicki posao (jedini koji umeju) za minimalnu platu, koja se isplacuje za nkv radnika. Radije ce sedeti kod kuce i trositi babinu ili tatinu penziju, ili uzimati socijalu. Zanimljivo, isti ti uglavnom nisu na ulicama da protestuju zasto uslovi rada nisu bolji, pre cete ih aktivne videti kao botove i aktiviste, sa nadom da ce se uvaliti negde da primaju platu za koju ne moraju da rade. Ja nemam razumno objasnjenje kako svaka osoba koja nema posao a zeli da radi, nije svakog dana na protestima, a zajedno sa njima posle posla i oni koji misle da su im plate male za posao koji rade. Zakljucak: ovo je vecinski jedan zagadjen i los narod, i ne treba da cudi zasto nam je tako lose.
  • Perica

    13.04.2017 10:30
    #####
    Evo prilike da se VIŠKOVI u JAVNIM PREDUZEĆIMA redovno zaposle!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti