Pokvario se elektronski stubić na Trgu republike, svako može kolima u pešačku zonu

Svako ko poželi sada može automobilom da uđe u pešačku zonu u centru Novog Sada, jer se pokvario elektronski stubić koji bi trebalo da onemogućava prolaz vozilima.
Pokvario se elektronski stubić na Trgu republike, svako može kolima u pešačku zonu
Foto: 021.rs

Za 021.rs u Gradskoj kući navode da je za održavanje sva tri stubića na ulazima u centar zadužen "Parking servis" i da se radi na otklanjanju kvara.

"Prema informaciji koju smo dobili od Parking servisa, u pitanju je kvar na napajanju. Radnici firme sa kojom je sklopljen ugovor o održavanju uređaja su na terenu i pokušavaju da otklone kvar", kažu u Gradskoj upravi.

Dodaju i da će, kada se popravi kvar, o tome obavestiti javnost, a podsećaju da je u pešačku zonu dozvoljen ulaz samo vozilima sa posebnim dozvolama.

  • Ronin 21

    20.04.2017 10:54
    Mislim da su pokvarena oba potapajuća stubića, i onaj kod Arhiva i ovaj prema Kosovskoj.
    Ali kao što neko već napisa, u pešačku zonu se neometano može ući na najmanje još dva mesta. Čak i potapajući stubić u ulici Modene često ne daje znake života.
  • Dzin

    20.04.2017 10:51
    Grad
    Ljudi,

    Zao mi je sto to moram da napisem ali grad nam se raspada. Sporo se renovira ulica, Detelinara cela raskopana, u centru behaton se podigao i raspada se, turisticki znakovi okrenuti napako, zelene povrsine ne zasticene, parkira se gde se stigne, ispred SNP-a da slomis nogu, pesacki prelazi se ne vide vise jer nisu iscrtani tokom lepog vremena. Jedino se politicki grafiti saniraju u roku od dva sata. Dajmo prioritet drugim stvarima bolje!
  • BELENYI

    20.04.2017 06:51
    Ttttt
    Te pokretne stepenice u podzemnom prolazu su posebna bruka za ovaj grad ! Ajde još Novosađani su se već i svikli na to, ali zamislite kako to sada deluje turistima koji dolaze iz nekih sasvim drugih i drugačijih država da vide čari i draži ovog grada! Ovog grada koji bi trebalo da postane nekakva prestonica kulture ili šta li već,i to ,čak i u evropskim okvirima ,valjda ?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti