Novi Sad domaćin 21. domijade

U Novom Sadu se u subotu održavaju 21. po redu susreti omladine domova Srbije u kulturno-umetničkom stvaralaštvu.

Svoje učešće potvrdilo je više od 30 domova srednjih škola širom Srbije koji su se putem regionalnih plasirali na republičku domijadu.

Podeljeni su na pet regiona (Vojvodina, Beograd, Zapadna Srbija, Jugoistočna Srbija, te Šumadija, Pomoravlje i Braničevo), a takmičiće se u okviru kategorija: dramski i poetsko-scenski prikaz, klasična, pop, etno i narodna muzika, folklor i moderni ples.

Svečano otvaranje je u subotu 22. aprila u 10h u Gimnaziji "Laza Kostić", a paralelno sa takmičarskim programom srednjoškolci će predstaviti svoje likovno i literarno stvaralaštvo u Domu učenika "Brankovo kolo" i Jovinoj gimnaziji.

Takmičenje se odvija u gimnaziji na Telepu, domaćin skupa je Dom učenika srednjih škola "Brankovo kolo", a pokrovitelj Ministarstvo prosvete.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti