VIDEO: Radnik igrao uz Užičko kolo viseći sa Katedrale

Po završetku "Plesa maturanata", dok se sa razglasa puštalo "Užičko kolo", na Katedrali je zaplesao radnik-alpinista.

Na Trgu slobode se nakon održanog maturantskog plesa još izvesno vreme puštala muzika, a najviše aplauza nisu dobili svršeni srednjoškolci nego radnik-alpinista koji se na svoj način uključio u celu manifestaciju.

On je, dok je radio na popravkama Katedrale (Crkve imena Marijinog) u jednom trenutku zaigrao uz zvuke "Užičkog kola" i za to dobio aplauz svih koji su ga videli sa Trga.

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku:

  • Fric

    23.05.2017 13:27
    @Mungos
    Nažalost, očekivao sam takav odgovor od tebe. Udahni duboko pa pročitaj još jednom.
  • Мунгос

    23.05.2017 09:52
    @ Fric,
    Офираш се без везе, треба да избациш те Хрвате и Шиптаре из главе и будеш миран.
    Већ смо видели какво коло играте на православним храмовима, погледај на ЈУ Тубе оног џаволка како скакуће на куполи и ломи крст. Те ваше народне игре нису нимало наивне, иако се Унеско здраво упире да их региструје у своју баштину.
  • Fric

    23.05.2017 08:21
    Baš bih voleo da vidim sutra u vestima sličan performans u Prištini na pravoslavnom hramu nekog Albanca ili u Kninu hrvatski alpinista igra na pravoslavnoj crkvi, čisto da vidimo reakcije raznih Mungosa i sličnih srBskih sinova, da li bi ovako opušteno komentarisali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti