In memoriam - Luka Milinković

Trinaestogodišnji Luka Milinković, koji je u predstojećoj sezoni trebalo da ponese dres mlađih selekcija Odbojkaškog kluba Vojvodina, tragično je preminuo u subotu, 29. jula, na Braču, utopivši se prvog dana letovanja.
Prema navodima lekara, odnosno kako je obdukcija pokazala, dečak je preminuo usled izliva krvi u mozak.
 
"Luka Milinković rođen je 1. marta 2004. godine u Florijanapolisu, u Brazilu. Sin je Novosađanke Jelene i legendarnog argentinskog odbojkaša Markosa Milinkovića. Živeo je u glavnom gradu pokrajine. Geni su ga vrlo brzo usmerili ka sportu, trenirao je najpre tenis, a prošle godine krenuo je i definitivno očevim stopama, te je 6. avgusta 2016. potpisao pristupnicu za Odbojkaški klub Vojvodina NS seme. Bila je to i njegova prva registracija. Kako je bio izuzetno mlad, a bila mu je potrebna adekvatna odbojkaška škola, počeo je da trenira u Odbojkaškom klubu Voša, sa kojim Vojvodina NS seme ima saradnju. Sa Vošom je igrao Gradsku pionirsku ligu", naveo je Odbojkaški savez Srbije.
 
Iz Saveza dodaju da je Luka ovog leta bio učesnik odbojkaškog kampa u Bečeju, gde je pokazao talenat. U novoj sezoni trebalo je da igra za pionirsku selekciju Vojvodine.
 
Luka je išao u šesti razred OŠ "Vasa Stajić". Datum, vreme i mesto sahrane biće naknadno objavljeni.
  • Ylber

    04.08.2017 02:11
    Mali Andjele
    Pocivaj u miru bozjem! Roditeljima i prijateljima iskrena sucut.
  • Hrvat

    03.08.2017 19:41
    Pocivaj u miru mali andele
    Nema razlike u koju vjeru vjerujemo. Zalostni me da je dijete izgubilo zivot jer sve su to nasa djeca. Andele pocivaj u miru! Roditeljima neka Bog da snage da izdrze tu bol.
  • Prof.

    03.08.2017 11:33
    @danko

    Vas emotivan komentar je dokaz da i kod vas i kod nas jos uvek ima dobrih ljudi.
    Sve najbolje !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti