Na jesen počinje rekonstrukcija sportske hale i bazena na Klisi

Sportska hala na Klisi, kao i zatvoreni bazen, uskoro će biti rekonstruisani, nakon godina najava i očekivanja.
Gradska uprava raspisala je tender za rekonstrukciju sportske hale, kao i tender za rekonstrukciju zatvorenog bazena, a radove će dobiti firma koja ponudi najnižu cenu.
 
I na hali i na bazenu potrebno je uraditi pripremne radove (uklanjanje oštećenih pločica, demontaža itd.), keramičke radove (oblaganje novim pločicama, sređivanje stepeništa), molerske i gipsane radove, kao i potpunu sanaciju krova hale. 
 
Od firmi koje dobiju posao očekuje se da završe radove za 30 dana. Odluka o izvođačima biće doneta početkom novembra, a tender je otvoren do 10. oktobra.
 
Grad će u roku od 45 dana od dana potpisivanja ugovora isplatiti avans izvođaču radova u iznosu od 30 odsto od ugovorene cene (sa PDV-om), a ostatak sredstava će se isplaćivati prema dinamici izvedenih radova. Garantni rok za sve urađeno je najmanje dve godine.
 
Podsetimo, sportski kompleks koji čine hala i bazen otvoren je 2009. godine, a već naredne godine počeli su problemi - krov je počeo da se raspada, farba je usled stalne vlage otpadala sa zidova, a jedino što je moglo da se uradi su sitne popravke i sanacije.
 
Pri tome, kako je 021 ranije pisao, svi odgovorni za ovaj kompleks bili su potpuno upoznati sa tim da se raspada, ali niko godinama nije ništa preduzeo.  
  • /

    13.09.2017 11:31
    /
    zar mislite da je ona nova autobuska stanica u boljem stanju?
  • gari

    13.09.2017 09:32
    Jad i beda
    A da vidite što su "rekonstruisali" bazen na Spensu, muko moja. Doslovno zamazali svlačionice, iste one koje sam koristio pre 27 godina.
    Vidi se i da su fugne u bazenu radili, doduše...

    Jednom rečju: tužno.
  • Salon Fenix na bazen

    12.09.2017 23:18
    Salon Fenix na tom bazenu
    Jeste vi normalni koji objavljujete ovo ?Prvo ,radovi su zavrseni ,pokupile se skele i otisli vec .Radili dva ipo meseca,meni salon zarobili bez najave kazu ja sam kolateralna steta i bez naknade naravno .Zalili krov, stavili oluke koji nikad nisu ni bili ,sanirali tunel i ostavili fasadu takvu kakva jeste, kazu nema vise para .Prvo radjen je krov bazena a ne hale ,hala nije ni taknuta .Da potsetim samo stavljanje skela jako puno kosta i traje mesec dana ,pa kad bude para postavice opet za fasadu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti