Radio 021 poziva vas na dečju predstavu i poklone za mališane

Radio 021, u okviru ovogodišnje "Novosadske jeseni", i ove godine organizuje predstavu za najmlađe posetioce manifestacije.
Kultni komad "Kuva se, kuva" u realizaciji Kreativnog studija "Čarolija" biće izveden u subotu, 28. oktobra u amfiteatru Spensa.
 
U ovom zabavno-edukativnom, interaktivnom mjuziklu, deca zajedno sa Čarobnim kuvarom Žakom imaju zadatak da poznavanjem zdrave hrane odgonetnu tajne sastojke čarobnog napitka koji će pomoći likovima iz bajki da ozdrave, a time se i sami podsećaju na to šta treba, a šta ne treba jesti i piti.
 
Za sve goste naše predstave, 021 je pripremio i vredne poklone.
 
Specijalizovana stomatološka ordinacija Dr Čupić je, u saradnji sa farmaceutskom kompanijom Meditas pripremila poklon-paketiće za higijenu dečjih zuba, a povodom obeležavanja Meseca oralnog zdravlja u Srbiji. Dodatne informacije o načinima da zaštite zubiće mališana, kao i o proizvodima za negu zuba i oralnu higijenu, dobićete direktno od stomatologa i farmaceuta nakon predstave.
 
 
Kompanija Norway House, uvoznik visokokvalitetnih proizvoda iz Norveške, sa akcentom na omega-3 suplemente, informisaće u prisustvu lekara zainteresovane roditelje mališana o norveškom ulju za decu sa ukusom limuna, koje sadrži omega-3 masne kiseline DHA i EPA, prirodne vitamine A, D, kao i vitamin E. Ovo ulje posebno se preporučuje deci, ali i trudnicama i dojiljama. Takođe, Norway House će prezentovati i ukusne bombone sa omega-3 komponentama, a s ukusom voća.
 
 
Dobro poznata kompanija prirodne mineralne vode Minakva osvežiće mališane svojim Jodi sokićima, bogatim vrednim sastojkom - jodom, a slatke trenutke pružiće gurmani i poznavaoci deserta iz čuruške firme "Krancla".
 
Inače, predstave Kreativnog studija "Čarolija" su koncipirane na punom kontaktu sa decom, u formi kraćih, interaktivnih mjuzikla, sa naglašenom poentom, zabavnog sadržaja, duhovite, maštovite, sa mnoštvom edukativnih elemenata i svedenom scenografijom koja ne umanjuje dečju kreativnu sposobnost učestvovanja u priči.
 
Predstava počinje u 12 časova, a ulaz je slobodan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti