FOTO: Vatrogasci izveli vežbu na zgradi SNP-a, zbunili građane

Novosadski vatrogasci izveli su jutros vežbu gašenja požara na Srpskom narodnom pozorištu.
Scena vatrogasnih kola i vatrogasaca koji se merdevinama penju na terasu zgrade SNP-a i mlazom je polivaju, zbunila je Novosađane koji su se oko devet časova zatekli u centru grada.
 
 
Građani su nam se obratili sa informacijom da je u SNP-u izbio požar, ali kako nam je rečeno u Vatrogasnoj brigadi, radi se o vežbi. Vatrogasci su simulirali gašenje požara, ali i, kako se može videti na fotografijama, evakuaciju ugroženih.
 
Proteklih godina Novosađani su imali priliku da vide vatrogasce kako vežbaju na zgradi Pošte i Vojvođanske banke u centru grada, kao i u NIS-u.
  • /

    18.11.2017 11:35
    /
    svaka komunisticka betoncina izgleda kao da je izgorela
  • mare h.

    18.11.2017 00:18
    I izgleda kao da je gorela.... i SPENS... i Ž. Stanica... i zgrada Dnevnika... i obe autobuske... i ceo Novi Sad...
  • dr Petrovic

    17.11.2017 14:06
    Bolje da su vezbali
    Na Majinoj stanici: da barem necemu sluzi, kada nas vec toliko kosta: pretvoriti tu autobusku stanucu u vatrogasnu stanicu!
    Ima mesta, komunikacije infrastrukturu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti