VIDEO, FOTO: Petočlana porodica iz Kovilja u požaru ostala bez kuće

Velimir i Teodora Stojković i njihove tri ćerke ostali su bez porodičnog doma i svega što su posedovali nakon što je vatra prošlog petka uništila njihovu kuću u Kovilju.
Svega pet minuta bilo je potrebno da u potpunosti izgori ionako trošna kuća u kojoj su živeli šest godina. Svi lični predmeti, tehnika, dokumenta i ostalo progutao je plamen u trenutku kada je Teodora Stojković sa svojim šestogodišnjim bliznakinjama i starijom ćerkom od devet godina izletela iz kuće, a dok je suprug Velimir bio na poslu.
 
Porodica sada život počinje od same nule, bez ikakvih ličnih predmeta, kaže za 021 Velimir Stojković, kojem su komšije i prijatelji bili najveća podrška nakon ove tragedije.
 
"Nakon ovog požara, ostalo nam je samo ono što smo tog dana imali na sebi od garderobe. Primila nas je familija u svoj dom, prijatelji su uspeli da nabave garderobu i druge potrepštine za prvu pomoć, a mesna zajednica će pokušati da nađe način da nam se nekako izgradi nova kuća. Morali smo da podignemo kredit na pet godina da bismo uopšte dobili ovu kuću, a sada ćemo je otplaćivati - iako je potpuno izgorela", priča Velimir Stojković za 021.
 
 
Porodici Stojković su novčane donacije trenutno najkorisnije. 
 
 
Tekući račun na koji možete da uplatite sredstva: 275-0016118240766-68
 
Broj telefona Velimira Stojkovića: 061/630-85-78
  • Сремац

    02.12.2017 18:01
    Sremici
    "Jа" није човек већ провокатор,а "crkvenjaci" нису црквењаци већ монаси.Тек толико љутој сремици,да се смири.
  • Sremica

    02.12.2017 09:13
    @Sremac
    Ne moraju bas svi znati kakav si! Pre nego sto posaljes a ti procitaj sta si napisao! "Ja" nije budalina vec covek zeli da kaze da kad je muka crkvenjaci nikad prvi u pomoc ne priteknu!!
  • Сремац

    01.12.2017 12:24
    БУДАЛИНА "ЈА"
    Ја знам да је Србија пуна болесника,али идиота као коментатор под именом "Ја" на срећу нема много.Какве везе има манастир са изгорелом кућом и трагедијом коју је задесила несрећну породицу Стојковић?Чему непотребна мржња према монасима у овим тренуцима?Човече,ако си човек,иди лечи се,ако си говече иди у рит па мучи,док те неки паор не поведе ветеринару.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.