Promocija klinike "Svjetlost" u Novom Sadu: Za prvih 100 pacijenata 50 odsto popusta na skidanje dioptrije

Lasersko skidanje dioptrije, operacije katarakte, ali i sve ostale kompleksne i manje kompleksne oftalmološke zahvate, počev od marta ove godine u Novom Sadu će raditi iskusan i u regionu dobro poznat tim oftalmološke klinike "Svjetlost".
Klinika koju je profesor na svetskom glasu Nikica Gabrić osnovao 1998. godine u Zagrebu, a potom proširio u četiri države regiona, otvara vrata u svojoj prvoj klinici u Srbiji i to u Novom Sadu. Sa više od 350.000 zadovoljnih pacijenata širom Evrope, kao i više od 125.000 obavljenih operativnih zahvata, tim lekara prof. Gabrića nastavlja da raste i pruža visokokvalitetne usluge u oblasti oftalmologije, a kao vodeća klinika u regionu koja se bavi kompletnim oftalmološkim uslugama. 
 
Lasersko skidanje dioptrije nikada nije bilo pristupačnije i jednostavnije, a zahvaljujući najsavremenijoj laserskoj tehnologiji zastupljenoj u klinikama "Svjetlost" širom regiona, pa i u novootvorenim prostorijama u Novom Sadu, nema bojazni da nećete dobiti najbolju uslugu, a po ubedljivo najpovoljnijoj ceni na tržištu. 
 
Stručni tim "Svjetlosti" prvo će obaviti detaljan pregled oba oka, kako bi se stekla kompletna oftalmološka slika, a potom će, u skladu sa rezultatima pregleda, biti doneta odluka o zahvatu. Sam zahvat traje najviše nekoliko minuta, a potpuno je bezbolan i siguran.
 
 
Garancija kvaliteta klinike "Svjetlost" predstavlja podatak da je upravo prof. Nikica Gabrić uveo lasersko skidanje dioptrije u Hrvatsku, ali i sve moderne procedure i zahvate koji do tada nisu bili dostupni na ovim prostorima. 
 
Takođe, "Svjetlost" je posvećena u stvaranju novog kadra, pa tako omogućava specijalizacije iz oftalmologije ambicioznim lekarima i njihovo dalje usavršavanje, kako bi pružala najbolju moguću uslugu svojim pacijentima.
 
Pacijenti su na prvom mestu - stoga klinika "Svjetlost" za prvih 100 pacijenata nudi neverovatnu pogodnost. Dobijate čak 50 odsto popusta za lasersko skidanje dioptrije na oba oka. Budite brzi i obezbedite sebi učešće u promotivnoj akciji "jedno oko gratis", te se uverite u kvalitet koji godinama neguju i brojne poznate ličnosti iz raznih sfera biznisa.
 
"Svjetlost" postoji u Zagrebu, Splitu, Sarajevu, Banja Luci, Skoplju, Budvi, a uskoro i u Tirani, Prištini i našem Novom Sadu. Štaviše, klinika u Zagrebu je međunarodno prepoznat centar za najsloženiju operaciju u oftalmologiji – transplantaciju rožnjače. 
 
Novosadska klinika nalazi se na vrlo pristupačnoj i uočljivoj lokaciji - na Bulevaru oslobođenja 18, a svoja vrata otvara za svega nekoliko dana. 
 
Kako biste se među prvima uverili u tradiciju koja raste već 20 godina, zakažite svoj pregled već danas. Link za direktno zakazivanje je OVDE.
 
Sve novosti možete da pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici, a posetite i sajt klinike "Svjetlost".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti