Adrijana Mesarović nova pomoćnica gradonačelnika Novog Sada

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević od početka juna ponovo ima četiri pomoćnika, pošto je na mesto pomoćnika za oblast finansija imenovao Adrijanu Mesarović.
Adrijana Mesarović nova pomoćnica gradonačelnika Novog Sada
Foto: 021.rs

Ona je došla na upražnjeno mesto koje je do pre nekoliko meseci pripadalo Dejanu Mandiću, nekadašnjem članu Gradskog veća zaduženom za finansije i potom direktoru ugašenog Zavoda za izgradnju grada, a sada načelniku Uprave za građevinsko zemljište i investicije.

Adrijana Mesarović je na funkciju došla kao kadar SNS-a. O njenom dosadašnjem radu i iskustvu nema informacija, osim što se u odluci o imenovanju navodi da je master ekonomije. Ona se do sada spominjala samo početkom 2017. godine kao članica radne grupe koja je radila program sanacije Apotekarske ustanove Novi Sad, a tada je navedeno da je tu imenovana kao predstavnica Razvojne banke Vojvodine u stečaju.

Podsetimo da gradonačelnik Novog Sada od ranije ima tri pomoćnika: Ljiljanu Koković iz Socijaldemokratske partije Srbije, pomoćnika zaduženog za oblast ostvarivanja zajedničkih interesa i potreba građana i saradnju sa mesnim zajednicama Ivana Silera iz Pokreta socijalista i pomoćnika zaduženog za međunarodnu saradnju i društvene delatnosti Aleksandra Petrovića iz SNS.

Oni su na funkcijama od 2016. godine.

  • Sale NS

    22.06.2018 06:09
    Najvažnije je ...
    ... iz koje stranke je pomoćnik i kome se treba zahvaliti, a da li je to mesto potrebno i da li "izabrani" znaju bilo šta da rade to nije bitno. SREĆNO NAM BILO!

    P.S. by the way, koja i kakva je to stranka SDS odakle nam je pomoćnica Koković? Ne verujem da sam čuo za tu stranku, pogotovou NS?!
  • & ALSU

    20.06.2018 12:39
    & RBV
    podobni se po tome i prepoznaju, ni traga o njihovim biografijama; gde su bili nigde, šta su radili - ništa http://alsu.gov.rs/la/agencija/
  • joca

    20.06.2018 11:22
    drzavna fotelja
    Naravno da je opet neki kadar iz SNS pitam se kako je to dobila tu fotelju preko rodjaka ili preko veze mada znajuci da su vecina ljudi u sns rodjaci po babinoj i nekoj drugoj liniji necudime da je dobila funkciju preko rodjaka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti