FOTO: U Novom Sadu "ride in" bioskop na otvorenom

Oko 250 biciklista u četvrtak je gledalo projekciju holandske komedije "Soof" pod otvorenim nebom na stepeništu Spensa.
Novosadska biciklistička inicijativa ove godine organizuje besplatne biciklističke "Ride in" bioskope pod otvorenim nebom, poput nekadašnje kulture "Drive in" bioskopa. Filmove i prostor obezbedili su Spens i ambasada Holandije.
 
"Organizovanjem događaja okrenutim ka biciklistima, inicijativa pokazuje kako praktično možemo rešiti neke probleme u organizaciji događaja. Umesto traženja parking mesta za 200 automobila u okolini Spensa (naročito u vreme fudbalske utakmice), nijedan posetilac nije imao problem da dođe na mesto projekcije, odloži bicikl par metara pored ili da bez velike gužve napusti projekciju kad god želi. Usled toga, ni kašnjenje nije veliki problem", navode u NSBI.
 
 
U susret Evropskoj prestonici mladih 2019, biciklistički događaji su ove godine okrenuti ka mladima i podržani od strane organizacije OPENS2019. 
 
Sledeća bici-projekcija na otvorenom planira se za 9. avgust, na istom mestu.
  • -

    29.07.2018 00:44
    zato je preiskusnih komšija na bajsevima od 100 eura pun telep
  • 100e patike u Srbiji

    29.07.2018 00:31
    / 28.07.2018 • 17:56
    /
    bicikli od 100e jeste pomodarstvo


    Auuu, sva sreca pa pobegoh. U sta se NS pretvorio. Mogu samo da mislim sta mislis kada vidis nekoga u radnji da stavlja mocarelu u korpu umesto da lepo kupi one najjeftinije "pizzarele" sireve. Najbolje da svi voze ponike. Pa sudeci po kolima koje se voze u Srbiji, nije bas toliko lose, da bi bicikl od 100e bilo pomodarstvo, ali sudeci po mentalnom stanju nacije, mislim da nema gore zemlje na planeti. A gospodin sa dve kose crte bi zbog svog mentalnog zdravlja mogao da smanji kolicinu zavisti i da se zapita kada i gde mu je u zivotu krenulo tako nizbrdo ako mu je bajs od 100 pomodarstvo. Osim ako nije rodjen u vreme II sv. rata na nekoj planini, onda mogu da razumem, stariji covek savladao osnove interneta pa truje od dosade.
  • mmm

    28.07.2018 20:31
    & hmm
    za početak nauči da razlikuješ biciklistu od bicikliste aktiviste, pa ćemo ti onda reći na koga da se ugledaš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti