Vojvođanske demokrate ne daju Dnevnik u pet

Emitovanje "Dnevnika" Radiotelevizije Vojvodine u pet popodne, na prvom programu RTS-a, najverovatnije neće biti ukinuto, iako je to pitanje ponovo aktuelizovano u Beogradu.
Emitovanje "Dnevnika" Radiotelevizije Vojvodine u pet popodne, na prvom programu RTS-a, najverovatnije neće biti ukinuto, iako je to pitanje ponovo aktuelizovano u Beogradu.

Kako Radio 021 nezvanično saznaje, Radioteleviziji Srbije bi ukidanje odgovaralo zbog sposobnosti te medijske kuće da termin marketinški iskoristi. Tome se međutim protivi vrh Demokratske stranke u Vojvodini, kojem zbog bolje partijske i lične promocije funkcionera, odgovara "Dnevnik" koji mogu da prate gledaoci iz cele Srbije.

Za to imaju podršku partijske centrale u Beogradu, tako da RTS najverovatnije neće menjati programsku šemu. (D.S.)

  • Objektivni gradjanin

    28.03.2011 08:11
    RT Vojvodina
    RTV je postala daleko kvalitetnija televizija, nego sto je to bila posle 2000.godine. Nije idealna, ali svakako je bolje. Ja kod kuce kad imam vremena, gledam RTV1 od 17h i zavrsavam u 22h sa Vojvodjanskim dnevnikom. Btw Vojvodjanski dnevnik je daleko kvalitetniji od onog u 17h, a to je zato sto onaj u 17h mora da se uredjuje sa ovima iz Beograda sa RTS-a. Drugo, cak se i radio Novi Sad popravio. Prema tome, napretka ima, bilo bi ga jos vise da imaju vise para. Neka pretplata koja se prikupi na prostoru pokrajine dobija direktno RTV i verujem da bi vrlo brzo napravili odlican pokrajinski servis. Podrzavam ideju da se smanji broj zaposlenih na RTV i zaposle profi ekipu. Nisam ni pristalica da bude servis bilo koje politicke stranke, ali svakako podrzavam uredjivacku ekipu RTV. Ljudi samo napred, dobar posao ste zapoceli.
  • georg wessinger

    08.02.2011 18:51
    pohvala RTV novi sad
    neka programska sema ostaje dalje tako.
    mi iz vojvodine u nemackoj gledamo uzivo RTV
    na INTERNETU i taj Dnevnik u 17 sati daje
    dosta dogadjaje iz vojvodine a i iz cele SRBIJE
    ali RTS ima samo jedan pravac
    zato ekipa RTV drzte se nedajte se to je wasa
    radno mesto Pozdrav od cika DJURE
  • Baš Novosađanin

    08.02.2011 13:12
    gledaj ovo
    Gledaj lokalno, razmišljaj globalno. Baš me briga za vesti RTV-a u 17h..... Ako želim da se informišem o lokalnim temama gledam Novosadsku TV....
    Da li znate koja je emisija najgledanija na RTV-u? "Petkazanje"!!! Da li znate koja je sledeća najgledanija emisija? REPRIZA PETKAZANJA...Vesti na RTV-a u 17h jednostavno nisu gledane i ne znam čemu ovakav haos.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.