FOTO: Zbog čega najznačajnije događaje treba organizovati u restoranu "Na kraj sela"

Jedinstven koncept restorana "Na kraj sela" pravi je izbor za sve koji žele da sa porodicom uživaju u ukusima domaćih specijaliteta, u mirnom kutku udaljenom od grada i gužvi.
Sa velikim dvorištem i zelenilom, smešten u tihom delu Novog Sada, na Bulevaru vojvode Stepe na Novom naselju, daje priliku svima koji žele da degustiraju domaća kuvana jela i jela sa roštilja i ražnja, a da u restoranu steknu osećaj kao da su na salašu, izdvojeni daleko u prirodi.
 
 
Prijatan ambijent i opuštena atmosfera odlikuju ovaj kutak, uz obezbeđeno dečije igralište na prostranoj livadi. Omogućen je i pristupačan i besplatan parking, kako bi gosti uživali u hrani i piću, bez ikakvih briga. 
 
  
 
Posebna specifičnost restorana je to što organizuju sve vrste događaja, uz širok izbor pića i hrane
 
Organizuju sve vrste proslava, rođendane, dečije rođendane, svadbe, krštenja, punoletstva, korporativne događaje, koktele za kompanije. U restoranu je na rasplaganju 70 sedećih i 150 stajaćih mesta, a u bašti koja se u zimskom periodu zatvara sa grejanjem, obezbeđeno je do 140 sedećih mesta.
 
Pored klasičnih jela iz jelovnika, za potrebe organizacije događaja u ponudi je bogat švedski sto. Sala restorana raspolaže sa kompletnom opremom za muziku: razglas, light show, DJ ili živu muziku. Na raspolaganju je i tim iskusnih stručnjaka za organizaciju i pripremu keteringa, dekoracije, muzike i mnogih drugih usluga, sve sa ciljem da događaj bude profesionalno isplaniran do najsitnijih detalja.
   
 
Uz iskusne konobare i prestižne barmene, u ponudi je širok izbor domaćih i stranih pića.
 
Za kulinarske veštine na raspolaganju je čitav tim kuvara, koji izlaze u susret svim zahtevima gostiju. Jela iz zemljanih posuda, spremljena u seljačkoj furuni na drva, domaći hleb i proja čine restoran "Na kraj sela" mestom koje treba posetiti sa dragim ljudima. Utorkom, sredom i četvrtkom u ponudi je pečenje sa ražnja. Bogat meni konstantno se inovira i upotpunjuje, uz sve sugestije posetilaca.
 
Vikendom je provod zagarantovan uz svirku i muziku po želji za prave hedoniste. Restoran je otvoren svakodnevno od 8h do 23h, a petkom i subotom akordi žive svirke i tamburaši mogu se čuti od 20 do 1 čas posle ponoći.
 
Najviši standardi kvaliteta i usluge odlikuje mesto u koje možete zaviriti virtuelno i pogledati prostor za proslave i organizaciju događaja.
 
 
Više možete saznati i putem fejsbuk stranice, instagrama ili sajta. 
 
Tradicionalno, svakog četvrtka sprema se najbolja jagnjetina u gradu. Pečenje je moguće poručiti uz dostavu na kućnu adresu, telefonom 062/75-75-77 ili putem inboksa na fejsbuku.
 
Pogledajte i galeriju specijaliteta i prostora:

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti