FOTO: Bulevar Mihajla Pupina kod Banovine zatvoren za saobraćaj

Bulevarom Mihajla Pupina kod Banovine od danas, 12. septembra ujutro nemoguće je proći automobilom zbog postavljanja koncertne bine.
FOTO: Bulevar Mihajla Pupina kod Banovine zatvoren za saobraćaj
Foto: 021.rs

Bina se postavlja na kolovozu i saobraćaj će na Bulevaru biti zabranjen do nedelje.

Bulevar je zatvoren zbog koncerta Vojvođanskog simfonijskog orkestra, koji će se u sklopu festivala Neo, održati u subotu, 15. septembra od 20:21 časova kod Banovine. 

Zbog zatvaranja dela važne gradske saobraćajnice, ali i radova u Stražilovskoj ulici, pojedine linije autobusa GSP-a promenile su trase. Kuda se sada kreću autobusi pročitajte u ovoj vesti.

  • Mastodont

    14.09.2018 13:55
    @Marko

    Ja obavljam 100% obaveza biciklom, ali nisam retardiran pa da mi je ovo u redu.
  • Novasađan

    14.09.2018 08:14
    Demonstracija sile
    Ovo je klasična drmonstracija sile. Žila kucavica saobraćaja se zatvara zbog koncerta? Ali na spensu ne mogu jer hoće da ga ruše a u centru ne bi bilo ovako efektno! E moj Novi Sade....
  • vodjin savetnik

    14.09.2018 07:38
    A sledeci koncert npr.na Bescanskom mostu ili gazeli,hm mozda granicnim prelazima bilo bi super.....aj sad po sendvic i minakvicu i stiroporcic...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti