Gola devojka utrčala na Medicinski fakultet

Nesvakidašnji incident desio se u petak oko 11h na novosadskom Medicinskom fakultetu u Hajduk Veljkovoj ulici kada je jedna devojka 20-tih godina, potpuno naga, utrčala u hol zgrade.

Nesvakidašnji incident desio se u petak oko 11h na novosadskom Medicinskom fakultetu u Hajduk Veljkovoj ulici kada je jedna devojka 20-tih godina, potpuno naga, utrčala u hol zgrade.

Kako saznaje Radio 021, ona je gola trčala iz pravca pokrajinske bolnice na svega stepen-dva iznad nule, utrčala na fakultet i popela se stepeništem do prvog sprata. Svedoci kažu da je bila u alkoholisanom stanju, a po svemu sudeći problem je ljubavni jer je u razgovoru sa osobljem fakulteta uporno insistirala da priča sa svojim bivšim dečkom (ime poznato redakciji), studentom ovog fakulteta.

Bivši se nije pojavio, a nesretna devojka je umotana u ćebe odvezena kolima Hitne pomoći.

  • stevan

    06.03.2011 17:44
    Gola devojka utrcala na Medicinki fakultet
    U danasnje vreme sve vise je ovakvih islicnih desavanja, jedini problem danas je taj sto nema vise uzajamnog postovanja i sloge tipa da si nekad pijan mogao leci u kanal i da vas neko pokrije ili ako si zalutao ili si gladan da ti neko pomogne.Danas se sve svodi na nerazumevanje laz prevaru i ostale gadosti tako da je ova devojka dobro prosla a njen decko je kreten...
  • master

    16.02.2011 06:50
    pozdrav skupu mudraca
    O postovani skupe, samo da vas obavestim da je ovakvo ponasanje "ogavnih" novosadjana ustvari karakteristicno za citavu ljudsku vrstu, bez obzira na pripadnost ili mesto stanovanja.To su dokazali mnogi psiholoski testovi sprovodjeni po celom svetu, a da ste se vi malo vise edukovali mozda ne biste imali vremena da komentarisete nesto u sta se ne razumete. PS kome se ne dopada u Novom Sadu moze i da se preseli!
  • blabla

    14.02.2011 18:47
    @MAJA
    Pokazali kao neljudi? Daj molim te, o cemu ti to? Sta je neko trebao na ulici da trci za njom da joj da jaknu? A ova kakva je luda ko zna sta bi uradila u tom trenutku da joj je neko prisao, a plus moze da te optuzi za silovanje... Neka fala, ja sam ''neljud'', a ti Majo sirokog srca manje kuckaj ovde, idi volontiraj na KCV-u kad si tako ''sirokog srca''. Lako je ovde pametovati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti